З 15 по 17 вересня на арені Шалетт відбудеться Кубок України

Сторінка на сайті де будуть всі лінки та результати:
https://skateukraine.org/event/2020-21/ukraine_cup/

Анонс на сайті УФФК:
https://ufsf.com.ua/protolkol/SEZON_2020-2021/KIE_KUBOK_15_09/Polozhenie.pdf

Сподіваюсь, що буде трансляція, і що хтось з форумчан таки буде на змаганнях та поділиться враженнями — перший старт в сезоні!

З понеділка Київ у "помаранчевій" зоні, глядачів можуть не пустити на змагання:(

• divan подобається це.

Ефременко з новою партнеркою, Лизогуб в пошуках чи закінчила?
Сумно через відсутність Архіпової. Та і Гожви немає (це чесно кажучи трохи очікувано)
А Кокура?

• divan відповіли на це повідомлення.

nikiviki Та і Гожви немає (це чесно кажучи трохи очікувано)

А чому очікувано?

А десь є вже списки, чи то я не можу знайти просто?

Мене трохи турбує, що деякі спортсмени їдуть не готові чи з травмами, але дуже хочуть виступити, тому що це перший старт за більш ніж пів року, і є острах, що знову посилять карантин і довго ще не буде стартів, а програми хочуть прокатати. Якби в нас вже була клубна система, то клуби б давно собі організували власні тестові прокати — внутрішні чи міжклубні в одному місті. Але ж ми ще поки так не вміємо — нам потрібно щоб Міністерство сказало, коли нам можна прокатати програму. 😔

divan А чому очікувано?

Як би це поделікатніше...
      У Насті рідко виходять стрибкові на плюси. Вона зимою і з ЮЧУ знялася. А тут ще й карантин.
      Мені подобається Настя на льоду. Але проблеми зі стрибками на стартах серйозні, а з цим чи не можуть, чи не хочуть боротися. Що сумно. Чесно кажучи мені здається її перспективи в поточній ситуації в укр. ФК такі собі

В Днепре, похоже, взрослых одиночников и не осталось вовсе...

kateryna_makarevska о, дякую!

nikiviki ну, саме тому Настя зараз тренується в Пітері. Приїхати, звісно, не змогла тому що, як я розумію — а) який сенс? ну і б) карантин-ізоляція не дуже хочеться.

• nikiviki відповіли на це повідомлення.
        • nikiviki подобається це.

divan nikiviki ну, саме тому Настя зараз тренується в Пітері. Приїхати, звісно, не змогла тому що, як я розумію — а) який сенс? ну і б) карантин-ізоляція не дуже хочеться.

Тоді я дуже-дуже рада, чудова новина!

nikiviki абсолютно, теж за неї радий! Дивитись спокійно, як її потенціал знищувався останні роки, було дуже сумно.

Додав учасників на сторінку івенту, для зручності. Офіційні стартові не точні — не буде Гліба Смотрова і, можливо, ще когось. До речі, прохання до спортсменів і батьків (особливо нових учасників та дуетів) — а пройдіться по анкетам спортсменів, гляньте чи правильно вказані дані, тренери і чи є фото. Якщо ні — тисніть сміливо "Змінити" (там майже над кожним блоком в профілі) і надислайте коректні дані.
            https://skateukraine.org/event/2020/ukraine_cup/

• nikiviki відповіли на це повідомлення.

divan абсолютно, теж за неї радий! Дивитись спокійно, як її потенціал знищувався останні роки, було дуже сумно.

А в кого вона тренується?

nikiviki у Романа Усатова, в команді Рукавіцина.

• bes подобається це.

Ще трошки шкода, що не буде на старті Віолетти Сєрової - Івана Хобти — але, як я розумію, вони повним ходом готуються до сезону і більш важливих стартів, тоже може і не шкода, а все правильно.

Ну, взагалі, якщо уважно почитати Положення про КУ, то Віолетта Сєрова за віком і не повинна була б брати участь у цих змаганнях. Зноски про допуск "за рішенням головного судді змагань" немає, тому... Ну, це - як варіант:)

• divan подобається це.

bes теж правда. До речі, якщо в профілі спортсменів навести курсором на дату народження, то в підказці покаже вік.

До речі, хто знайомий з кольоровими розкладами на ісушних стартах — ось версія розкладу на цей турнір. Вона може бути неточна — дані взяті з офіційного розкладу. Але комусь може буде зручніше.

До речі, хто не знайомий — звикайте, на міжнародних стартах всі розклади в такому форматі. Якщо хтось з українських організаторів хоче навчитись як працювати з розкладами не посовдеповські — пишіть, навчу.

PDF файл для друку, кому потрібно:

cup-of-ukraine-2020.pdf
                  266kB

Трансляція:

• Змінено

Фух, Маша Андрийчук. Аж отлегло, прыжки на месте. Глазки бы ото льда поднять, красавица же!

bes ще й ріппони є. Та й взагалі, і прокатала розкутіше, стрибки вищі здається. В порівнянні з ЮЧУ явний прогрес!

• divan подобається це.