Та вони нереальні молодці. Для мене тема подкастінгу дуже близька, тому що, по перше, я колись теж був ведучим подкасту, і проходив цей шлях від перших випусків, сповнених невпевненності та здивування від свого власного голосу, і, по друге, тому що слухаю подкасти щодня і вважаю їх одним з найкращих способів перетворити час в будь якій дорозі на час навчання чомусь корисному.
Тож, перш за все, просто шалені оплески за ініціативу – бажання ділитися досвідом і знаннями з іншими це саме те, чого дуже не вистачає в нашій спільноті. Дуже сподобалось, що хлопці досить невимушено і вільно на камеру говорять, і особливо за вибір української мови, незважаючи на те, що російською зручніше. Багато хто з нас, напевне, проходив через це, але вести подкаст, свідомо знаючи що обираєш не найбільш красномовну свою мову – це круто, сміливо і дуже правильно. Той факт, що десь забували слова чи помилялись, навпаки, лише додає щирості і справжньості, тож, повторюся, шалені оплески просто. 👏
Окремо я був вражений якістю картинки – хоча більшість подкастів слухаються в аудіо форматі, відео-подкасти стають все більш популярними і от тут картинка така, що прям вау, неочікувано. Було багато кумедних моментів, досить дотепний пілотний випуск вийшов, як на мене. Натхнення хлопцям для подальшого розвитку!