anna_nosach Ну что Вы, очень удобное время проведенния ЧУ для чиновников и некоторых очень старших и очень заслуженых тренеров! Воскресенье же - выходной и они хотят отдыхать, а не работать:) А на людей им в принципе плевать, как и на спортсменов, как показала практика.
divan я не побачила тут посилу, що хтось чекає, що "саме щось зміниться". просто щире запитання, яке абсолютно логічно виникає в будь-кого, хто натрапляє на українське фк.
kateryna_makarevska так, то посилання було на ті самі запитання, і всі ті самі розмови йшли тоді, онлайн та оффлайн.
divan Просмотрела ту ветку форума. Там и то более дружелюбное время проведения было - можно было на часик с работы отпроситься и попасть на вечерние прокаты ) А сейчас соревнования с 8 утра о_О Еще раньше проводили во Дворце Спорта, сейчас об этом можно только мечтать. Я еще больше зауважала фигуристов - работать при отсутствии поддержки и интереса страны.
P.S. ЧУ 2007 и какие имена - Волосожар, Быченко... эх...
anna_nosach ні-ні, змагання - з 12-ї. з 8-ї - тренування.
Спрощена версія розкладу:
Вт, 23.02 12:00 – Танці. РТ 12:30 – Жінки. КП 14:30 – Пари. КП 14:45 – Чоловіки. КП
Ср, 24.02 11:30 – Танці. ДТ 12:00 – Жінки. ДП 13:30 – Пари. ДП 13:50 – Чоловіки. ДП
Завтра (вівторок) у готелі Братислава з 18:00 до 20:00 будемо робити фотосесію фігуристам та тренерам! 📸
Підходьте в будь який зручний момент – в конференс-рум "Альянс-Альфа" на першому поверсі (там будуть вказівники), це буквально пару хвилин часу – але хочется всім зробити гарні світлини для профілів на сайті.
Всім вітання! Дякую за актуальну інформацію! Збираюся теж завтра і в середу бути на чемпіонаті, дуже цікаво як все проходить наживо) Так співпало що маю відпустку, то є можливість (плюсую на рахунок незручного проведення в будні дні)
А професійна трансляція зараз тільки на ютубі? Чи якісь канали показують?
Какой красивый киссандкрай! И качество сегодня гораздо лучше.
Дівчат прийшов коментувати Віктор Петренко. Аж дивно бачити таку увагу до чемпіонату.
А кто на катке, где вы там сидите/стоите? Я бы подошла поздороваться )) Буду где-то через час
Возникла проблема с трансляцией? обидно(
Схоже там серйозні проблеми. Навіть сайт федерації не відкривається.
Сделайте кто-то хоть прямой эфир с Инстаграм(
Вроде, рабочая.
2021 рік, але вся проблема в інтернеті... І ніби ж не село в горах, а столиця...
На сайт федерации зайти просто невозможно, выложите результаты девушек, пжс)
Yuliia , Спасибо большое
Повернули трансляцію з коментарями. Схоже вона таки була не тільки на ютубі. Але де?
Irysia пишуть в трансляції що будуть в записі на Прямому транслювати І за це спасибі