Hopmen Я не пытаюсь Вам что либо доказать. По прежнему не понимаю Вашего отношения к такой же русской девочке Насте Губановой.
Настя Шаботова перейшла до української збірної без будь-яких досягнень. У тому віці, коли тільки могла починати стартувати в юніорах. Ніхто не міг сказати чи взагалі з неї щось вийде, бо, наприклад, юніорські успіхи в Насті Архіпової кращі. Це не перший випадок, коли юніорка з Росії переходить до іншої збірної і нічого в неї не виходить. І не перший випадок, коли за Україну виступає "легіонерка". Українській федерації взагалі пофіг, хто за Україну висупає. Тим не менш, хто б не представляв Україну, рідні спортсмени завжди були і та сама федерація спокійно забувала про легіонерів. І про Настю Шаботову забуде, якщо хтось з інших українських дівчат почне показувати кращі результати. Їй тут абсолютно нічого не гарантоване.
Збірна ж Грузії - це абсолютно штучний продукт. У мене немає претензії саме до Губанової. Вона захтіла продовжити кар'єру, її право. Але в контексті збірної у мене до неї, як і до всіх інших учасників, тільки негативне ставлення, бо це збірна Росія-2 от і все.
Hopmen И я думаю Ване Шмуратко просто повезло, что не нашёлся пока парень с четверным прыжком, который хотел бы выступить за Украину, иначе все было бы по другому, к сожалению!
І не знайдеться, бо виступати за Україну та за Росію - це, як в нас кажуть, 2 великі різниці. Це збірна Грузії може оплатити тренування, збори зі збірною Росії в Красноярську та чартер звідти. Україна навіть тренера Насті не дозволила взяти. І скільки хлопців вже пішли в інші збірні і де вони всі? Скільки з екс-росіян жаліються, що ніякої фінансової та суддівсьої підтримки від своїх нових країн. А в таких умовах, коли є рідні спортсмени, вони і з екс-росіянами можуть позмагатися. І це, знов ж таки, не про Грузію.