Hill's (Hill's Pet Nutrition) – це компанія, що спеціалізується на виробництві кормів для домашніх тварин, включаючи котів. Вони пропонують різноманітні лінійки кормів, розроблені з урахуванням різних потреб кішок, таких як вік, стан здоров'я та особливості харчування.
Нижче наведено деякі з популярних лінійок кормів для кішок від Hill's:
Hill's Science Diet: Ця лінійка пропонує різноманітні формули для кішок різного віку та станів здоров'я. Включає корми для кошенят, дорослих кішок, а також корми, розроблені для підтримки здоров'я сечовивідної системи, здоров'я шкіри і вовни і т.д.
Hill's Prescription Diet: Ця лінійка призначена для кішок з особливими потребами в харчуванні через захворювання або стан здоров'я. Наприклад, вони пропонують корми для кішок з проблемами нирок, з харчовою алергією, з ожирінням та багато інших.
Hill's Ideal Balance: Ця лінійка прагне запропонувати більш природні та збалансовані інгредієнти у кормах для кішок.
Hill's Science Plan: Ця лінійка також пропонує різноманітні формули для кішок різного віку, але з більш акцентованим науковим підходом до харчування.
Ознайомитись докладніше можна тут: https://toba.ua/ru/catalog/korm-dlya-koshek/b/hills/
Важливо пам'ятати, що перед тим як міняти раціон своєї кішки, особливо якщо вона має якісь особливості здоров'я, необхідно проконсультуватися з ветеринаром. Ветеринар зможе підказати, який саме корм підходить для вашої кішки і яку лінійку Hill's слід вибрати у вашому конкретному випадку.