• ⛸ Загальне
  • Загальні питання, обговорення українського ФК.

Шановні друзі, думаю буде непогано створити таку собі тему-флудилку для обговорення якихось дрібних питань.

• divan відповіли на це повідомлення.

Що ж, почнемо.
    Я так розумію пара Дзіцюк-Павлов в наступному році виступатиме вже в дорослій категорії через вік Івана?
    І цікаво було б детальныше дізнатися про срібну призерку чемпіонату України - харків'янку Таїсію Спесівцеву.

• itisme і divan відповіли на це повідомлення.

nikiviki
      Пару Дзицюк-Павлов в этом году ещё ждёт один важный старт - чемпионат мира среди юниоров. Благодаря тому, что Нестерова-Даренский хорошо выступили в прошлом году, заняли 8 место, то в этом году у нас 2 места у пар. Соответственно по возрасту туда попадают Нестерова-Даренский и Дзицюк-Павлов.

itisme дякую, тільки зараз побачила що написала рік, а не сезон. Важкувато напевно їм буде, всього один сезон в юніорах і відразу «з корабля на бал»

• Irysia відповіли на це повідомлення.

nikiviki для обговорення якихось дрібних питань.
          nikiviki детальныше дізнатися про срібну призерку чемпіонату України - харків'янку Таїсію Спесівцеву.

Нічого собі "дрібних"! :)

• nikiviki відповіли на це повідомлення.
          • nikiviki подобається це.

divan я не так давно плаваю в нашому ФК, а в юніорах так взагалі.... Подумала може її більшість знають, а я не в курсі.

nikiviki Важкувато напевно їм буде, всього один сезон в юніорах і відразу «з корабля на бал»

Принаймні в них цей рік був.

Коли відому зараз парницю Чень Пен поставили у пару з 28-річним Чжан Хао їй було лише 15, але, хрозуміло шо, в юніорах вони виступати ніяк не могли. Так шо бувають випадки і цікавіші :) Головне, як на мене, не форсувати складність. Чисте виконання того, що вміють, їм і так принесе гарні бали.

4 дні пізніше

Irysia вони і так непогано стартували, враховуючи що це їхній перший парний сезон в принципі.

• itisme подобається це.
              10 днів пізніше

Сумно, але Паніот зайняв 10 місце на чемпіонаті США. Плюсові ГОЕ одні з найнижчих, навіть 1 нема.

А у Шмуратка на італійському етапі ЮГП 221 без квадів

Я поки що лише коротку програму бачив — досить файно прокатав. Довільну ще шукаю відео...

16 днів пізніше

Кто-то знает, в Богуславе не планируется трансляция Кубка?

18 днів пізніше

Нещодавно міністерство культури, молоді та спорту України назвало суми фінансування, які отримає наш спорт з державного бюджету 2020 року.
              Найгірша ситуація у фігурного катання. З 14,2 мільйона 2019-го сума зменшилася до 3,5 млн 2020-го. Тобто в 4 рази менше. Не те шоб іншим зимовим видам багато дісталося, але витрати на фк скоротили найбільше.
              Якось так...

• bes відповіли на це повідомлення.
              • divan подобається це.

Irysia Хоккей нормально так "приподнялся". Интересно, с чего бы... Вроде как супер-результатов не достигли за 2019 год.

bes та ладно. Він сам по собі дорогий вид спорту, тому ті 8 мільйонів то копійки для всіє федерації зі всіма збірними. З іншого боку я взагалі не розумію, за що існувати ковзанярському спорту чи бобслею. 300 тисяч то взагалі сльози.

Ну то зрозуміло, що вивезти хокейну команду на чемпіонат світу або Європи (чи що там у них буває) - це трохи більше людей, ніж уу фігурному катанні, але ж і на ті чемпіонати ще відібратися потрібно. Якщо чесно, я не дуже в курсі, які успіхи у збірної з хокею. Думаю, там зараз жіноча збірна набирає обертів.

bes Ну то зрозуміло, що вивезти хокейну команду на чемпіонат світу або Європи (чи що там у них буває) - це трохи більше людей, ніж уу фігурному катанні, але ж і на ті чемпіонати ще відібратися потрібно.

Нє, там інша схема. Потрапляють завжди всі тільки девізіони різні. Саме тому видатки більше, бо людей дофіга. Основна збірна, молодіжна, юнацька, жіноча.
                    Збірна ж у фк це майже одні й ті самі люди в усіх категоріях :)))
                    Мені, насправді, дивно, що минулого року у фк був такий потужний бюджет у порівнянні з іншими видами.

• seti відповіли на це повідомлення.

Може, то разом із підготовкою до Юнацьких Олімпійських ігор було? Зазвичай, за наявності ліцензій, до ОІ гроші гарно виділяють.

Irysia Мені, насправді, дивно, що минулого року у фк був такий потужний бюджет у порівнянні з іншими видами.

А мне не очень. )

seti роздерибаніти треба було? :)))

• seti відповіли на це повідомлення.