nikiviki я мала увазі не кількість квот, а те за яким принципом наша федерація вирішує кого посилати.
Щоб гарантовано когось послати таки треба знати кількість квот :)
Я не знаю, які там принципи у федерації, але вони точно не залежать від позицій на п'єдесталі ЮЧУ, адже хтось з призерів може вийти з юніорського віку. на скільки я пам'ятаю, всюди в світи визначають кого посилати на юніорські етапи за результатами тестових прокатів чи турнірів. Якщо звісно, претендентів більше аніж квот.
В нас я б розраховувала тільки на європейські етапи. Їх 4. Сильним лідерам, якщо вони у формі, дають 2 етапи. У хлопців, ідозрюю, це буде 2 етапи для Шмуратко і 2 етапи для Кокури. І якщо будуть ще квоти і хтось буде готовий з'здити власним коштом так далеко, то ще хтось (як цього сезону в США виступав Рудковський). У дівчат, якщо всі будуть без травм, то ситуація ще складніше. Бо має додатись Настя Архіпова (сподіваюсь, що до того часу вона вже зможе кататися). Тобто може бути так, що з призерів ЮЧУ буде тільки Настя Щаботова.
Але, знов ж таки, треба знати кількість квот, плани тренерів та можливості батьків. І, звісно, сподіватись, що до початку юніорського сезону 20-21 всі будуть здорові.