nikiviki В ідеалі варто оцінювати конкретний прокат, а не стаж катання. За півроку може бути більший прогрес як за 5.
Мова не про стаж, а про рівень катання пари. І не відносно себе, а загалом. Особливо в танцях. Я не кажу, що вони погано відкатали, а лише те, що їм поставили забагото компонентів. Їх там стільки не було і близько.
І в черговий раз я фігєю від оцінювання хорео елементів в танцях. ГОЕ судді ставлять згідно того, скільки кому треба. Це навіть не цього турніру стосується, а взагалі. З базою в 1 бал на ГОЕ відриви роблять тільки так. Це треба було бачити як в останній розминці саме за ці елементи у фігуристів зростали надбавки. Хоча у порівнянні з попередньою ніхто нічого надто складного, цікавого та унікального не показав. Просто смішно. Я вже мовчу про хореодорожку, де Багін помітно спотикнувся і ледь не впав, а 3 судді успішно поставили +3. Майже завалену останню підтримку Синіциною-Кацалапова замінусовав лише 1 суддя. Сусідній ж поставив +2. Рівно стільки, скільки й Саші з Максом за їх першу підтримку та другу. Однаково виконали, ага.
От чесно, дуже сподіваюся що для них в цій поїздці було більше плюсів, бо інакше...