Назарова-Никитин есть в стартовом протоколе, но оф.сайт федерации фк Украины молчит. Харьков, не подскажете, ждать завтра старта наших ребят?

• Irysia відповіли на це повідомлення.

bes у Саші в інстаграмі традиційні фотки у змагальному макіяжі, так що впевнена. що вони були сьогодні на тренуванні.

Як добре, що цього сезону оцінки на гран-прі нікуди не зараховуються. Росіяни вирішили гуляти на всі.
    Пара, якій і півроку нема, отримує оцінки в танцях з якими на ЧЄ цього року були б 5 після КП. І це за умови, що прокат був далеко не ідеальним. Це все. що треба знати про оцінки.

• nikiviki відповіли на це повідомлення.

Irysia та годі вам, було б несподівано якби було інакше. З самого початку було ясно що вище 6 місця Саша з Максом не будуть, хіба б хтось прямо конкретно наваляв.
      Прокат хороший, це головне.

• divan і Nadia подобається це.

nikiviki ну я сподівалася, що хоч якісь береги будуть тримати. Питання ж навіть не в місці, бо зрозуміло, що у росіян своя заруба і вони нікого не впустять, але ж оцінки...
        Взагалі не розумію, навіщо Саша та Максим погоджувалися на цей виступ. Сумніваюся, що їм легко було дістатися Москви, та й зрозуміло було, що опустять в місцях. Навіщо ці програші парам, які за нормального суддівства вони мають спокійно обходити?
        Гран-прі Росії завжди було некомплементарним до іноземних фігуристів навіть за міжнародної бригади, а тут вся російська.

Irysia Взагалі не розумію, навіщо Саша та Максим погоджувалися на цей виступ.

Причин багато може бути. Не так легко тренуватися в нікуди. На безриб'ї і Ростелеком хороші змагання. Плюс бажання зустрітися і трохи потренуватися з Жуліним, поспілкуватися з друзями з ФК.

• tania подобається це.

Саша з Максом були шикарні. В минулому сезоні в мене було враження що вони трошки не встигали за темпом музики, а тепер чудово! На одному диханні. Ура!

• divan подобається це.

Irysia Пара, якій і півроку нема,

До речі, сьогодні (вчорашній прокат я так і не подивилася ще🤷🏻‍♀️) все ж Худайбердієва-Базін відкатали дуже добре, як на мене. В ідеалі варто оцінювати конкретний прокат, а не стаж катання. За півроку може бути більший прогрес як за 5.
          От що дійсно не вкладається в голові, так це оцінки Морозов-Багін. ТатоКоля і так далі, але ж в довільній вони просто ніякі були.

nikiviki В ідеалі варто оцінювати конкретний прокат, а не стаж катання. За півроку може бути більший прогрес як за 5.

Мова не про стаж, а про рівень катання пари. І не відносно себе, а загалом. Особливо в танцях. Я не кажу, що вони погано відкатали, а лише те, що їм поставили забагото компонентів. Їх там стільки не було і близько.
            І в черговий раз я фігєю від оцінювання хорео елементів в танцях. ГОЕ судді ставлять згідно того, скільки кому треба. Це навіть не цього турніру стосується, а взагалі. З базою в 1 бал на ГОЕ відриви роблять тільки так. Це треба було бачити як в останній розминці саме за ці елементи у фігуристів зростали надбавки. Хоча у порівнянні з попередньою ніхто нічого надто складного, цікавого та унікального не показав. Просто смішно. Я вже мовчу про хореодорожку, де Багін помітно спотикнувся і ледь не впав, а 3 судді успішно поставили +3. Майже завалену останню підтримку Синіциною-Кацалапова замінусовав лише 1 суддя. Сусідній ж поставив +2. Рівно стільки, скільки й Саші з Максом за їх першу підтримку та другу. Однаково виконали, ага.

От чесно, дуже сподіваюся що для них в цій поїздці було більше плюсів, бо інакше...

Irysia От чесно, дуже сподіваюся що для них в цій поїздці було більше плюсів, бо інакше...

Думаю вони прекрасно розуміли куди їдуть і що там буде.
              Від себе скажу що була дуже рада їх бачити, при тому в такій хорошій формі, рада була чути і читати похвальні відгуки, рада що вони взагалі потрапили на етап. І якось навіть не хочеться шукати негативу, бо згадуючи позаминулий сезон, коли Саша боролася з вагою, Макс отримав травму, невдалий виступ на ЧМ і неполадки з тренерами просто приємно насолоджуватися стабільними добротними прокатами.

До речі, дивилася довільну хлопців, паралельно нотуючи в голові замітки про прокати. А потім вийшов Коляда...
              От ніколи не торкали його прокати, а сьогодні прям зачепило. Навіть бабка не зіпсувала враження. Нурєєва можна залишати на ОІ. Той випадок коли зміна тренера дала крутий результат
              Ось катав потім Моріс і до музики недотягував

nikiviki я б могла навіть погодитися, якби не це

Для такого рівня фігурист все ж таки має катати різні доріжки, а не одну на 2 програми.

• nikiviki і divan відповіли на це повідомлення.

Irysia от прям серйозно не можу втриматися - навіщо так прискіпливо критикувати спортсменів тільки за те що вони з неправильної країни? Чому не можна просто насолоджуватися цікавими програмами? Я б ще зрозуміла якби ці фігуристи у наших місця відбирали. але ж ні. Тут прям проситься приказка про під лісом і під носом
                  У нас ледве НН вибиваються на етапи Гран Прі, та й то виявляється їм не треба було їхати.

Ну в дівчат прям неочікуваний п'єдестал
                    "Вот уж на кого не ставил, на того не ставил"

• tania відповіли на це повідомлення.

nikiviki а при чому тут національність спортсменів? Катали б Чен, Фернандез чи Ханью одну доріжку на 2 програми, то їм би від мене прилетіло так само. Власне це не секрет, що дофіга фігуристів катають одні й ті самі блоки програм роками. У багатьох монреальских танцювальних пар однакові блоки на одній нозі для довільної, наприклад. І це і хореографам, і парам пригадували. Просто якщо ти претендуєш на медалі головних стартів, то й вимоги для тебе більші. Тому і від Коляди все ж таки чекалося більшого.
                      Щодо НН, то особисто мені здається принизливим їхати і виступати туди, де тебе опустять нижче за плінтус, щоб не заважали. Одна справа якби це був традиційний етап гран-прі, а інша - ось такі місцеві розборки.

Irysia тобто краще зайняти місце нижче, але зате не на місцевих розбірках?
                        Так само на будь якому іншому етапі будуть тягнути кого треба. Я вас прошу, все ФК зараз - "місцеві розбірки" впливових федерацій. То що тепер, на змагання не їздити? До речі, Саші з Максом теж регулярно прилітає що мовляв вони часто їздять на бешки на яких є "свій" суддя. Отак і живем - тут свої підтягнули, тут не свої опустили.
                        По факту це один з краших результатів НН на ЄГП - останній раз 6 місце було в 2017. До ФГП вони ж і так не доберуться, принаймні до ОІ.
                        Про яке приниження йде мова? Прокатали чудово, от якби наваляли я б сама сказала що принизилися.

nikiviki Про яке приниження йде мова? Прокатали чудово, от якби наваляли я б сама сказала що принизилися.

За чудових прокатів вони програли тим парам, в яких раніше без проблем вигравали.

Irysia це лише один старт. Цього разу розстановка така, іншого разу буде інша. Не все коту масляна. Головне щоб ситуація зі стартами нормалізувалася, надія слабка, але все ж.

Яка краса. На показових Rostelecom Cup був оператор на ковзанах (Джордан Кован з OnIcePerspectives таки відкрив людству новий ракурс на фігурне катання!) — картинка чудова! (цікаво, чи фігуристам не сильно заважало)

• nikiviki і bes відповіли на це повідомлення.
                            • tania подобається це.