Назарова-Никитин есть в стартовом протоколе, но оф.сайт федерации фк Украины молчит. Харьков, не подскажете, ждать завтра старта наших ребят?
Етап Гран-прі Rostelecom Cup, 20-22.11, Москва
Як добре, що цього сезону оцінки на гран-прі нікуди не зараховуються. Росіяни вирішили гуляти на всі.
Пара, якій і півроку нема, отримує оцінки в танцях з якими на ЧЄ цього року були б 5 після КП. І це за умови, що прокат був далеко не ідеальним. Це все. що треба знати про оцінки.
nikiviki ну я сподівалася, що хоч якісь береги будуть тримати. Питання ж навіть не в місці, бо зрозуміло, що у росіян своя заруба і вони нікого не впустять, але ж оцінки...
Взагалі не розумію, навіщо Саша та Максим погоджувалися на цей виступ. Сумніваюся, що їм легко було дістатися Москви, та й зрозуміло було, що опустять в місцях. Навіщо ці програші парам, які за нормального суддівства вони мають спокійно обходити?
Гран-прі Росії завжди було некомплементарним до іноземних фігуристів навіть за міжнародної бригади, а тут вся російська.
Саша з Максом були шикарні. В минулому сезоні в мене було враження що вони трошки не встигали за темпом музики, а тепер чудово! На одному диханні. Ура!
Irysia Пара, якій і півроку нема,
До речі, сьогодні (вчорашній прокат я так і не подивилася ще) все ж Худайбердієва-Базін відкатали дуже добре, як на мене. В ідеалі варто оцінювати конкретний прокат, а не стаж катання. За півроку може бути більший прогрес як за 5.
От що дійсно не вкладається в голові, так це оцінки Морозов-Багін. ТатоКоля і так далі, але ж в довільній вони просто ніякі були.
nikiviki В ідеалі варто оцінювати конкретний прокат, а не стаж катання. За півроку може бути більший прогрес як за 5.
Мова не про стаж, а про рівень катання пари. І не відносно себе, а загалом. Особливо в танцях. Я не кажу, що вони погано відкатали, а лише те, що їм поставили забагото компонентів. Їх там стільки не було і близько.
І в черговий раз я фігєю від оцінювання хорео елементів в танцях. ГОЕ судді ставлять згідно того, скільки кому треба. Це навіть не цього турніру стосується, а взагалі. З базою в 1 бал на ГОЕ відриви роблять тільки так. Це треба було бачити як в останній розминці саме за ці елементи у фігуристів зростали надбавки. Хоча у порівнянні з попередньою ніхто нічого надто складного, цікавого та унікального не показав. Просто смішно. Я вже мовчу про хореодорожку, де Багін помітно спотикнувся і ледь не впав, а 3 судді успішно поставили +3. Майже завалену останню підтримку Синіциною-Кацалапова замінусовав лише 1 суддя. Сусідній ж поставив +2. Рівно стільки, скільки й Саші з Максом за їх першу підтримку та другу. Однаково виконали, ага.
От чесно, дуже сподіваюся що для них в цій поїздці було більше плюсів, бо інакше...
Irysia От чесно, дуже сподіваюся що для них в цій поїздці було більше плюсів, бо інакше...
Думаю вони прекрасно розуміли куди їдуть і що там буде.
Від себе скажу що була дуже рада їх бачити, при тому в такій хорошій формі, рада була чути і читати похвальні відгуки, рада що вони взагалі потрапили на етап. І якось навіть не хочеться шукати негативу, бо згадуючи позаминулий сезон, коли Саша боролася з вагою, Макс отримав травму, невдалий виступ на ЧМ і неполадки з тренерами просто приємно насолоджуватися стабільними добротними прокатами.
До речі, дивилася довільну хлопців, паралельно нотуючи в голові замітки про прокати. А потім вийшов Коляда...
От ніколи не торкали його прокати, а сьогодні прям зачепило. Навіть бабка не зіпсувала враження. Нурєєва можна залишати на ОІ. Той випадок коли зміна тренера дала крутий результат
Ось катав потім Моріс і до музики недотягував
- Змінено
Irysia от прям серйозно не можу втриматися - навіщо так прискіпливо критикувати спортсменів тільки за те що вони з неправильної країни? Чому не можна просто насолоджуватися цікавими програмами? Я б ще зрозуміла якби ці фігуристи у наших місця відбирали. але ж ні. Тут прям проситься приказка про під лісом і під носом
У нас ледве НН вибиваються на етапи Гран Прі, та й то виявляється їм не треба було їхати.
Ну в дівчат прям неочікуваний п'єдестал
"Вот уж на кого не ставил, на того не ставил"
nikiviki а при чому тут національність спортсменів? Катали б Чен, Фернандез чи Ханью одну доріжку на 2 програми, то їм би від мене прилетіло так само. Власне це не секрет, що дофіга фігуристів катають одні й ті самі блоки програм роками. У багатьох монреальских танцювальних пар однакові блоки на одній нозі для довільної, наприклад. І це і хореографам, і парам пригадували. Просто якщо ти претендуєш на медалі головних стартів, то й вимоги для тебе більші. Тому і від Коляди все ж таки чекалося більшого.
Щодо НН, то особисто мені здається принизливим їхати і виступати туди, де тебе опустять нижче за плінтус, щоб не заважали. Одна справа якби це був традиційний етап гран-прі, а інша - ось такі місцеві розборки.
Irysia тобто краще зайняти місце нижче, але зате не на місцевих розбірках?
Так само на будь якому іншому етапі будуть тягнути кого треба. Я вас прошу, все ФК зараз - "місцеві розбірки" впливових федерацій. То що тепер, на змагання не їздити? До речі, Саші з Максом теж регулярно прилітає що мовляв вони часто їздять на бешки на яких є "свій" суддя. Отак і живем - тут свої підтягнули, тут не свої опустили.
По факту це один з краших результатів НН на ЄГП - останній раз 6 місце було в 2017. До ФГП вони ж і так не доберуться, принаймні до ОІ.
Про яке приниження йде мова? Прокатали чудово, от якби наваляли я б сама сказала що принизилися.
Саша з Максом в офіціному аккаунті ISU
Яка краса. На показових Rostelecom Cup був оператор на ковзанах (Джордан Кован з OnIcePerspectives таки відкрив людству новий ракурс на фігурне катання!) — картинка чудова! (цікаво, чи фігуристам не сильно заважало)