Одеський Палац Спорту радісно вітає учасників міжнародних змагань!
LuMi Dance Trophy, 11-13 лютого 2021. Одеса
Від першого дня сумбурні враження – з одного боку, ось цей трупік радянського союзу, який зустрічає міжнародних гостей, з іншого – кропітка робота спортсменів і тренерів. Те саме враження від церемонії відкриття: з одного боку зроблено "для галочки", з совковою традицією поставити купу дітей мерзнути, поки важливі офіційні обличчя штовхають важливі речі, повторючи як мантру "олімпійский чемпіон Віктор Петренко", з іншого – діти і спортсмени, що намагаються створити хоч якусь святковість для порожніх трибун. З одного боку – наче класна ініціатива з танцювальним турніром, з іншого – більшість українських фігуристів Людмилу Міхайловську пам'ятають зовсім з іншої сторони. Не кажу вже про невдалість назви як для міжнародного турніру – іспанською "lumi" це не дуже файне слово, але то таке. Коротше, дуже сумбурні враження.
Проте я сьогодні мав нагоду "тряхнути старіною" та пофотографувати Intermediate Novice-ів та Advanced Novice-ів. Вже додав фотографії Advanced Novices, зараз додам ще з Intermediate Novices:
Більше фото на сторінці івенту та в профілях:
https://skateukraine.org/event/2020-21/lumi_dance/
До сумбурності вражень додав, також, і Віктор Петренко на відкритті: з одного боку – круто, в свої 51 так "зажигати" (нічого складного не робив, але енергія відчувалась у всьому – молодь таке рідко навіть демонструє), а з іншого – знову ці бравади про "одеську школу" і традиції олімпізму, тільки тут ще й живого чемпіона показали (кому?). Цей бобік здох, радянського союзу вже немає, система побудована під планову економіку вже не працює в Україні – але ж ні, до останнього будемо одне одному розповідати казки про те яка в нас школа і чемпіони, незважаючи на те, що це було третину століття тому, а далі невпинне піке донизу.
І сам Віктор, як віце-президент УФФК, і людина, яка, напевне, щось хотіла б змінити на краще, зміг лише сказати "буду радий ще отак повиступати, і бажаю спортсменам удачі і нехай переможе найсильніший". А потім повернеться в ринкову економіку США, і буде тренувати фігуристів (в тому числі українських) в системі, де немає маразму на кшталт "майстрів спорту".
"В пустом зале и с олимпийским чемпионом на открытии: в Одессе стартовал международный турнир по спортивным танцам на льду "
https://dumskaya.net/news/v-pustom-zale-i-s-olimpiyskim-chempionom-na-otkr-136846/
Irysia А ще я, м'яко кажучи, не розумію, чому на емблемі пара Пападакіс-Сизерон?
При дизайні лого стоїть задача – "знайти файну картинку", і це ще той челлендж. Я колись, коли робили чемпіонат України, обирав фігуристів для лого щоб відправити дизайнеру – обрав три варіанти серед наших фігуристів – і теж невгодив. Про мене потім пускали плітки, начебто мені ті фігуристи заплатили, щоб вони були на лого :)
Додав фотографії intermediate novices:
Більше на сторінці івенту та в профілях спортсменів:
https://skateukraine.org/event/2020-21/lumi_dance/
divan ну, референси - це нормально. питання в деталізованості картинки. якби ще просто силуети, то ок, а тут абсолютно впізнавані люди є обличчям турніру, до якого не мають жодного стосунку. ще й чинні фігуристи. у мене ж спрацьовує рефлекс: коли бачу людину на афіші, очікую побачити її серед учасників) хоча розумію, що ми в цьому не унікальні: так багато хто робить і в фк, і в гімнастиці (і навіть на обкладинках книжок, як з Архиповою), і щоразу мене це посміхає))
Ще поки розбирав фото, згадав, як раніше завжди були пари (як в танцях, так і в парному) які виділялись тим, що в них на всіх фото майже ідеально однакові позиції – наживо це може й не так помітно, але коли дивишся фотографію за фотографією, то сильно кидається в очі.
З сьогодняшніх дуетів в Intermediate Novice дуже цим відрізняються Вероніка Крючкова - Ілля Синельніков – якщо я правильно розумію, учні Наталії Воробйової.
Тааак, Ваня, то за наш "трупик" мовчи ))))))))))). Ось нам "отцы города" вже пообіцяли новий Палац спорту побудувати, то скоро будемо "радіти". Бо він буде новий новесенький, не совдеповський,, але--- легкоатлетичний, без льоду. То ж хай наш трупик ще трохи поживе, хай ще трохи діти потренуються...
ПС Ти вже додому їдеш, чи на аматорів залишися?
Одесский дворец спорта уже давно не принадлежит государству, он в частных руках. Развивает 'свой' спорт...
До речі, а хтось в курсі, чому в нас тільки одна доросла пара? де інші дві?
- Змінено
divan до останнього будемо одне одному розповідати казки про те яка в нас школа і чемпіони, незважаючи на те, що це було третину століття тому, а далі невпинне піке донизу
Знаєте, коли я робила пост в інста про виступи теперішніх тренерів в юніорах була сумно вражена як в геометричній прогресії скорочувалася кількість медалей за цю третину століття. Хотілося взяти наших долбесних членів федерації і ткнути їх носом як сліпих кошенят:(
Додав трошки фото в профілі Senior, Junior та Advanced Novice
Ще треба розібрати Intermediate Novice (Basic Novice, на жаль, не зняв, але є у Діми Путінцева фотки, як завжди)