Irysia Ваня, а в тебе у закромах десь залишився триксель Хань Яня з тренування на ЮЧС у Мінську? Пригадую, ти на старому форумі викладав. Там на пів ковзанки був стрибок.
треба пошукати, в мене майже всі фото і відео завжди зберігаються.
Сашка Сєлевка шкода, так – але, сподіваюсь, теж пройде. Дуже крутий хлопчина!
Донован в ПП!
nikiviki та я пам'ятаю, тому і шкода. Може, звісно, ще хтось допоможе.
А тим часом Літвінцев пропустив Донована в ДП. Тільки хтіла написати, що сьогодні ніхто каскадів не губить, так він одразу спростував. Але він під таким кутом свої стрибки летить, що виїхати з них можна тільки дивом.
Вау, а Саша таки в ДП. Оце Вінсент дав...
Irysia так, неочікувано!
Irysia прям абсолютний нежданчик. З таким розкладом шанси Вані у довільній зростають😁
Irysia Неожиданно. Думала Винсента компонентами спасут, но нет. Как-то так. Сашу Селевко поздравляю!
Nadia так куди вище було тягнути компоненти з таким прокатом. Тепер я навіть не впевнена, що хтось ще не завалить.
Irysia Американцев обычно не обижают в компонентах. Но тут прям не повезло(
Irysia там ще ромашки Аймоз і Мессінг:(
Фуух, я переживала за проход нашего Вани и Донавана в ПП больше, чем за прокат Юдзуру... или нет... XD
nikiviki та там ще багато таких, які можуть. Тим більше, ми не в курсі, в кого які можливості для тренувань були.
И да, Хан Ян прекрасен как рассвет, но почему он не прыгает четверные? такие шикарные пролетные прыжки, просто добавить оборотик..
anna_nosach Это ой как не просто) Он кстати четверной тулуп прыгал пару лет назад, если я не ошибаюсь. Надо в записях посмотреть.
anna_nosach И да, Хан Ян прекрасен как рассвет, но почему он не прыгает четверные? такие шикарные пролетные прыжки, просто добавить оборотик..
стрибав він квад тулуп. Але почалися травми. Зіткнення з Ханью та всяке інше. Ще й федерацією були також різні проблеми.
Боян спробув допомогти Вінсенту, але згадав, що ОІ на Батьківщині і їм 2 квоти дуже не завадять, тому зібрався.
Ох, я прям кайфанула от проката Кевина, это ж надо было так выкрутиться с акселем XD
Так мило, Киган для жены катался =333
Омг, Дениса не сразу узнала. Куда подевался солнечный мальчик? Непривычный имидж ловеласа ))
Не думала, що наш Ваня буде в одній розминці з Бояном😀 прям чемпіонат сюрпризів😆
Боже, які ж пограми Рохен ставить для Джейсона і як їх він викатує.
А Ханью сьогодні зловив кураж. На чемпіонаті Японії мені прокат за енергеткою був так собі, а тут прям вау.
Що ми щойно подивились? 😍😍😍
Браун, звісно, вогонь теж – обожнюю цю програму, але це було щось.
divan как классно камера отъезжает, оператор красавчик! Вот только его знаменитую позу (эм, пистолет?..) не с того угла сняли.. У японцев наверняка были свои камеры, надо будет у них посмотреть =В
А Чен не залізний. І прокат з програмою в Ханью цікавіше.