- Змінено
stas додали копію вже з танцями: https://skateukraine.org/scores/202021/cup/
Якщо вже вони намалювали пару, то хоч би правдоподібні оцінки придумали, ну)
stas додали копію вже з танцями: https://skateukraine.org/scores/202021/cup/
Якщо вже вони намалювали пару, то хоч би правдоподібні оцінки придумали, ну)
А тим часом видалили і сторінку з результатами танців, і відео.
обратите внимание на дату и время
просто кому надо было выполнить разряд :)
divan яку сторінку? Бачу, що не відкриваються протоколи довільного танцю і що відео за 8 квітня видалили (за 7-ме ще є). Але в табличці все лишилося (якщо відкривати дублікат або мати/зберігати посилання на конкретні сторінки). Який, щоправда, сенс видаляти довільний і лишати ритмічний, - загадка)) Та й дивно вірити в те, що, якщо видалиш розділ з головної сторінки, то його ніхто не знайде.
P. S. У будь-якому разі скріншоти не горять)) Тут і без протоколів і відео ясно, що оцінки фейкові й зроблені абияк (вісімки, дев'ятки й нулі в PCS чого варті).
А разряд, видимо, дают при наличие трех пар...
А. какой разряд интересно? Мастер спорта Украины? Как думаете?
Тобто якщо у нас одномоментно 3-х пар не набирається (а тут от взагалі не було), то вони в принципі не можуть такий розряд отримати ніяк? о_О
Этот Кубок давно называют " кузница мастеров". Здесь дают тем тренерам, да-да именно тренерам, кому срочно надо.
И этот старт уже давно не соответствует требованиям на ввполнения МС.
Возьмите хотя бы то, что обязательно надо участие в нем МС в каждой категории ( не беру обязательные элементы даже)
А они были? А на бумаге для подписи будут.
Irysia Ні, не отримають. Якась тьотя у Міністерстві вирішила, що "не менше трьох спортсменів" - це для пар та танців у фігурному катанні означає "не менше трьох пар". І всьо. Зважаючи на стан розвитку, наприклад, парного катання станом на цей рік - отримати МС без шансів взагалі. Ну, в принципі, тому і "домалювали" на КУ третю танцювальну пару. Якщо федерація засвідчить, що все ок, то ніхто розбиратись не буде. Тим паче - видивлятися скрін-шоти або шукати відеозапис.
Так, давайте все ж таки розберемось за що саме всі учасники зараз позбавлені можливості показати відео виступів, танцювальні дуети не мають навіть результатів опублікованих, і, напевне, їм сказали ще й мовчати, якщо не хочуть проблем.
Отже, почнемо з огляду нашого костурбатого законодавства.
Формування збірної України
Перше та друге місце на "Кубку України" є критерієм відбору до національної збірної України. ("Порядок комплектування національних збірних команд України з олімпійських видів спорту", там Додаток 1 окремим файлом):
Майстри Спорту
Правила отримання совєцьких спортивних званнь описані в Положенні про "Єдину спортивну класифікацію України" та додатку 52 про Фігурне катання:
Процедура присвоєння звань вимагає включити до клопотання про звання витяг з протоколів (скріншоти результатів). З інфографіки СКУ:
Особисті змагання
Законодавство також має чітке визначення "особистих змагань" і, прості господі, правила спортивних змагань з фігурного катання (в Україні як проводити змагання знають краще не організатора змагань, тренери, спортсмени, та люди, що живуть фігурним катанням, а чиновники):
Є ще така примітка:
- Спортивне звання «Майстер спорту України» присвоюється, починаючи з 13-річного віку, за умови участі не менше 6 спортсменів в одиночних видах програми, 5 танцювальних пар та 4 спортивних пар. У разі участі меншої кількості спортсменів звання присвоюється лише за I місце.
Кубок України
Ну, і для повноти картини, положення на кубок (локальна копія – поки УФФК не видалили теж), в яких чітко написано "Пункт 5. Характер заходів: змагання особисті".
Тож складаємо паззл:
Тож що ми маємо:
Ще, я так розумію, аудит ДЮСШ який впливає на їх фінансування, теж потребує звітів про те, скільки МС та КМС ДЮСШ підготували, тож ці цифри теж підуть у аудит.
Що я пропустив?
bes Якась тьотя у Міністерстві вирішила, що "не менше трьох спортсменів" - це для пар та танців у фігурному катанні означає "не менше трьох пар". І всьо
То я помилився – там у Правилах з фігурного катання (додатку), перевизначено визначення "особистих змагань" і там про танці та пари окремо сказано. Хоча ці правила теж, "якась тьотя" писала :)
Ліньки лазити по всім результатам, але з огляду на те, що фігуристів у нас не так багато, то в цих пар точно нема цих звань за результати на інших змаганнях?
divan Хоча ці правила теж, "якась тьотя" писала :)
О, ці правила писали конкретні такі собі дяді - Амірханов та Балков:) Але "тьотя з Міністерства" у нагородному відділі спирається на загальне положення про змагання, там лише спортсмени вказані, звичайно. Про пари (що включають двох спортменів) нічого не сказано. Але вона ТАК ВИРІШИЛА.
Irysia Ліньки лазити по всім результатам, але з огляду на те, що фігуристів у нас не так багато, то в цих пар точно нема цих звань за результати на інших змаганнях?
Точно нема, бо на ЧУ в танцях перші три місця - за членами основного складу збірної команди і вже майстрами спорту - Назаровою-Нікітіним (вони, до речі я думаю МСМК), Голубцовою-Бєлобровим та Поповою-Бєліковим.
Irysia Ліньки лазити по всім результатам
Ось :)
https://skateukraine.org/competitors/kropyvna-yefremenko/results/
https://skateukraine.org/competitors/sammel-shchurov/results/
divan За перше місце на Кубку дадуть значок та безглузду корочку Майстра Спорту (хоча я не дуже розумію, чи було тут "за програмою дорослих")
Пішла глянула короткий танець. Пари точно танцювали паттерн для дорослих, тому таки за програмою дорослих. Але вперше звернула увагу, що програма в Кропивної/Єфременко повний копіпаст програми Назарової/Нікітіна. Нє, ну зрозуміло, що їм цю програму не весь сезон носити, але все ж таки :)))
bes Точно нема, бо на ЧУ в танцях перші три місця - за членами основного складу збірної команди і вже майстрами спорту - Назаровою-Нікітіним (вони, до речі я думаю МСМК), Голубцовою-Бєлобровим та Поповою-Бєліковим.
А, ну якщо майстрами, то так. Я щось про кандидатів подумала.
divan Ось :)
Та це в цьому складі. Але фігуристи ж могли в іншому складі звання отримати для себе :) Тому це треба таки лазит ти :)
А взагалі це круто, як 1-2 місце на Кубку прирівнюється до результатів світових чемпіонатів. Тобто шо срібло на кубку, шо срібло чемпіонату світу серед юніорів :))) Абсолютно однакові медалі, ага :)