Я, напевне, можу копіпастити загальні враження з контрольних прокатів за останні роки – ті самі байдужі обличчя уффк, що не змінюються 15 років, ті самі неймовірні діти, що попри всі проблеми, в яку їх занурює українська спортивна реальність, творять неймовірне. УФФК вдало знищило доросле фігурне катання фактично усюди, крім однієї київської ДЮСШ.
Теж дуже сподобались нові програми Насті – коли вкатає, буде вогонь 🔥
Тая, як ви вже знаєте, змушена була переїхати з Харкова до Києва, і зараз перейшла до Амірханової.
Маші треба повірити в себе, бо все ж в неї є і навіть більше.
Хлопці рубались сьогодні непогано. Плеяда хлопців київських дуже класно одне одного підганяють та стимулють – не просто всі йдуть до трикселів та квадів, а й класно розвиваються в артистизмі та компонентах. Прям всі сподобались, а програми Андрія та Вані – то шедеври просто. 😍
Танці – то просто окрема насолода для очей. Не хочу нічого казати за програми, бо в танцях я вже втратив зв'язок між тим, що бачу, і тим як судиться, але обидві київські пари мені дуже подобаються, а Марія та Кирило взагалі ростуть на очах. Зараз ще піду передивлятися всі програми, але дуже вражений був ритмічним у Саші з Максом – вони сьогодні були трохи інші, наче на дві голови ще більш дорослі та зрілі. Прям вау.
Невеличкий ролік у другим тут в пості: