Відео анонс серії югп від ІСУ
Вадим виступає першим в другій розминці,завтра (19 серпня) о 20:07 (за київським часом).
divan о, вже є табличка? Додам в перший пост.
Аж незвично бачити таку малу кількість учасників
На першому етапі завжди було менше учасників, а тут ще й мінус Росія та Японія.
Що ж, з дебютом Лизогуб в якості тренера. Настя бадьоро почала, молодець що не розгубилася після здвоєного сальхова і додала тулуп (планувалося 3s-2lo). Не розумію чим суддям не вгодив аксель, що "аж" на 0,09 відплюсували
nikiviki це ви про тренера Фомченкової?
Marlinka так.
nikiviki а це її тренер? Чи просто виводив на старт?
Смішна пауза на форумі
в боротьбу вступають юніори і правду всю нам скаже Тед що вері б'ютіфул емейзінг нат бед
Тэд любит похвалить спортсменов и если пить за все хорошие слова мы будем после первой же разминки в дрова
Marlinka ну в профайлі ISU теж вказана Софія і по її інстаграму бачу що вона тренує. Але чи основним тренером, чи можливо хореографом точно не знаю.
Дуже сподобалося як підтримували фігуриста з Індії. Як мінімум він забере з етапу позитивні емоції 🙂
nikiviki та 100% тим більше, що і не такий поганий рівень. Я в принципі не уявляю де і як вони в себе в Індії тренуються, а в умовах пандемії так тим більше.
Ну і після нього вже і наших критикувати не хочеться :))))
nikiviki , а що він там накатав? Відео не бачила, але судячи з суми балів (9) - тільки одинарні?
Тэд сказал, что он буквально вчера впервые за два года вышел на лед на тренировку (!) и сегодня на прокат. И с таким достоинством катал, вот молодец индус!
На первом месте ученик Арутюняна, на втором - ученик Орсера, стабильность! ))
anna_nosach ну, Малінін все ж таки скорше в мами тренується. А Корі нарешті! обрав одиночне і більше не поєднує з танцями. Тому така собі стабільність :)))) А взагалі, я ж забула, що Куршавель дуже високо в горах. Тепер зрозуміло, чому багато хто ледь доїжджають до кінця програми.
Irysia А взагалі, я ж забула, що Куршавель дуже високо в горах. Тепер зрозуміло, чому багато хто ледь доїжджають до кінця програми.
что же тогда в ПП будет о_о