HarU на обох гран-прі?
https://skateukraine.org/competitors/mariya_andriychuk/results/
https://www.isu.org/synchronized-skating/rules/sys-communications/25960-isu-communication-2406/file

Так, треба на сайт додати автоматичний показник техмінімумів. @Irysia давно просить :)

divan це ж юніорські старти. Цього року не діють для дорослих стартів

• divan відповіли на це повідомлення.
    • divan подобається це.

@divan а глядачам буде достатньо сертифікатів? Чи теж треба тест?

Выходит ,что она выполнила тех.мин. на Международные соревнования "Spring Talents Cup Ukraine"-45.97 и на двух Гранпри -43.89 и 47.10 . Для попадания нужно 40. Хочется пожелать Марии выступить на свой максимум и получить соревновательный опыт которого ей так не хватает!

Irysia точно. Тим паче треба зробити такий розрахунок (:

Саме тому я давно кажу, що завжди треба, щоб були запасні з техмінімумами. Бо раптом шо.
        В нас було восени 2 міжнародні старти, де можна було отримати техмінімуми. Але в Одесі серед дорослих жінок була тільки латвійська фігуристка :(
        Думаю, Настям треба подумати про найближчі міжнародні старти, щоб спробувати отримати техмінімуми, бо там ще чемпіонат світу, а техмінімум є тільки в Шаботової.

Повалили зняття.
        Знялися ізраїльтяни у парах та хлопцях (власне ті, хто їде на ОІ) і в танцях. Знявся Матео Ріццо, але через проблеми з ковзанами. Знявся Міхаїл Коляда через травму. Знялася Еммі Пелтонен через травму. Знялися пари з Грузії та Великої Британії. Ще були зняття менш відомих фігуристів, але масштаб вражає :(

• divan подобається це.

У меня ощущение, что сейчас любой тест при наличии у человека ОРЗ (легкий насморк, к примеру) показывает коронавирус. Иначе я такое количество позитивных тестов объяснить никак не могу.

bes омікрон дуже заразний хоч і не такий агресивний. Люди і без симптомів цілком можуть мати позитивний тест.

• Enshanted відповіли на це повідомлення.
          • Kolyuchiya подобається це.

Irysia а ще два роки тому безсимптомна людина вважалася здоровою 🤷

• Irysia відповіли на це повідомлення.
            • Marlinka подобається це.

Enshanted будь-яка хвора людина не може бути здоровою апріорі і наявність/відсутність симптомів на це вплинути не може. Людина може бути безсимтомним носієм безлічі хвороб, але активно заражати інших. Привіт "тифозній Мері".

• divan подобається це.

Запланований контент наших одиночників

Але якась дивна заявка в Маші. Якщо розклад в КП я ще можу зрозуміти (каскад з лутцем не йде), то з довільною нічого не зрозуміло. В цьому сезоні вона стабільно без зривів стрибала в ДП ойлерник з 3Л, а не з проблемним фліпом, і чомусь тільки два каскади. Хм. Хіба що вони на довільну взагалі не розраховують.

Я значно більше не розумію, навіщо каскад останнім елементом. Вони сильно ризикують залишитися без каскаду, а це капець як вдарить по балам в короткій. Щодо довільної, то, думаю, там будуть орієнтуватися по приземленню куди додавати каскади. Сподіваюся, що розрахунок в короткій буде такий самий, тобто орієнтуватися на приземлення. за нормального приземлення з лутцу можна і 2 тулуп додавати і не ризикувати.

Може @divan викроїть час і розповість як йшли справи у наших на тренуваннях?

• Kolyuchiya подобається це.

divan там я вже була 😃 дякую♥️

• divan подобається це.

Знялася танцювальна пара з Грузії Казакова/Ревія. І це для нас небеспечно в контексті командних змагань на ОІ. В Грузії більше пар нема і якщо вони відмовляться від квоти (а пара за сезон взяла участь тільки у відбірковому турнірі, а потім завжди знімалася через травми), то вони перейдуть іншим. І тут, правда, цікава ситуація. Перші запасні пара з Угорщини. Але вони аналогічно не виступали ніде після цього турніру і ходять чутки, що взагалі розпалися. Другі запасні - Південна Корея. І от якщо їм квота перейде і вони погодяться, тоді ми втрачаємо участь у командному турнірі, адже Корея вище за нас у рейтингу. Проте і ця пара теж ніде не виступала. Останні запасні для нас значення не мають, бо це друга квота для Італії.
                Варто побажати здоров'я грузинській парі. Бо навіть без неї Грузія може взяти участь у командному турнірі, а ось ми - ні.