Завтра стартує третій етап юніорської серії Гран-прі.

Україна буде представлена в усіх чотирьох видах:

Дівчата: Анастасія Шаботова
Хлопці: Кирило Лішенко
Пари: Віолетта Сєрова та Іван Хобта
Танці: Марія Пінчук та Микита Погорєлов

Сторінка змагань на сайті Skate Ukraine: https://skateukraine.org/event/2021-22/jgpsvk

Трансляція

Розклад (за київським часом):

Чт, 02.09
12:30 – Хлопці, КП
16:00 – Пари, КП
18:10 – Дівчата, КП

Пт, 03.09
13:00 – Танці, РТ
15:35 – Хлопці, ДП
19:35 – Пари, ДП

Сб, 04.09
11:30 – Танці, ДТ
14:20 – Дівчата, ДП

Хлопці сьогодні прям мій плейлист катають. Давно я не отримувала такого задоволення від перегляду програм :)

Подобається вже давно мені Кирило. Він такий класичний у найкращому розумінні цього слова.
А який у нього зріст? Здається, ще минулого сезону був нижче. Ну і трохи розкоординований він.

• divan подобається це.

Пусть расскажет Ване Шмуратко, где брать перчатки нужного оттенка )

Не терпится увидеть Виолетту и Ивана!

Уже второй мальчик на этих стартах вдохновлен Юдзуру. Корейчик просто умничка! 13 лет, надеюсь, он будет еще долго продолжать и прибавлять.

Диктор на ковзанці хтіла нам росіянина Іллю Яблокова приписати :) Нє, ми не Росія. Нам чужого не треба :)

Как мне нравится пара Виолетта-Иван! Как жаль, что не получилась поддержка. Ваня переволновался? Это их первый международный старт? Мне очень нравится заход Вани в тодес. Виолетта чудесная!

Прямо день дурних помилок для українських фігуристів :( Дарма Настя впала :(
Ну і приємно, що українську пісню взяла для програми. Я і не згадаю, коли українська мова звучала в програмах окрім танцюристів, коли вони ще оригінальні танці танцювали.

Настя ну дуже сподобалася, така легенька, мов пір'їнка. Руки дуже виразні. Пісня гарна, костюм красивий. Стабільності не вистачає, мало у наших фігуристів змагань, катастрофічно мало.
Пара взагалі ніколи в житті більше двох пар-суперниць не мала. Кирило теж може краще, хоча йому, мені здається, дуже посилили програми зв'язками та кроками.
Насправді досвід змагань має надзвичайно великий вплив і росіяни це доводять.

• Irysia відповіли на це повідомлення.
  • Kolyuchiya подобається це.

bes Насправді досвід змагань має надзвичайно великий вплив і росіяни це доводять.

Але ж і вони сьогодні не без помилок. Росіяни це скорше про конкуренцію, а не про змагання. Ну і бонус сильної федерації. Бо якби сьогодні Настя Шаботова виступала за Росію, то компоненти у неї були б явно вище. Ну і навряд знайшли б стільки галок. Звісно добре виступається, коли тебе підтримують судді (привіт Авєріним :)))

Читала, що на ковзанці дуже тепло. Мені здалося, що на підтримці просто рука Віолетти зіслизнула. Може саме через вологі руки?

Не у помилках тут справа, а у впевненості. У наших одиночників, приміром, мені не вистачило саме впевненості у собі, якогось чемпіонського апломбу. Щоб розкритися, потрібно насолоджуватись змаганнями, а таку можливість у тому числі дає і змагальний досвід та постійна конкуренція.

• skating подобається це.

Irysia Читала, що на ковзанці дуже тепло.

Может поэтому там многие глупо падали и спотыкались - лед подтаял? (апофеоз - русские парники, где сначала он споткнулся на связках, а потом она в дорожке).
        А у Виолетты и Вани еще в 6-минутной разминке с поддержкой не ладилось, если я правильно разглядела. Она соскользнула с его рук, он на лету ее перехватил, а то летела головой вниз, жуть... Может это придало неуверенности в прокате.

• Змінено

То так задумано:)) Выход из поддержки такой.
          Как раз на разминке с поддержкой у них все было хорошо.

bes Щоб розкритися, потрібно насолоджуватись змаганнями, а таку можливість у тому числі дає і змагальний досвід та постійна конкуренція.

Я ж не кажу, що змагання не потрібні. Я про те, що коли тебе зі старту оцінюють в іншому коридорі, то це інший рівень впевненості. Не треба стрибати вище голови щоб напрацювати на заліковку.

anna_nosach А у Виолетты и Вани еще в 6-минутной разминке с поддержкой не ладилось, если я правильно разглядела.

З того, що показали, все було ок. Там своєрідний спуск і ефектний спуск мав би бути.
          Мені інше цікаво, чому в таких випадках не пробують зробити хоч якусь базову підтримку знову. Зрозуміло шо не зарахують, але це не виглядатиме як перерва в інтерпретації програми, що карається ще й в компонентах.

• bes відповіли на це повідомлення.

Irysia Мені інше цікаво, чому в таких випадках не пробують зробити хоч якусь базову підтримку знову.

Хм...спочатку пара має домовитися, що робити, потім поїхати знов у інший кінець ковзанки на заїзд, бо підтримку "з місця" не зробиш. Ну таке...малоймовірно, я думаю.
            А відпрацьовувати із тренером варіант "а що, якщо ми зірвемо елемент" навряд чи хтось буде:)

C нетерпением жду произвольной девочек. Настя Шаботова удивила выбором музыки в КП, но мне понравилось, свежо и оригинально. Софья Муравьева не впечатлила, к сожалению. Нельзя ребенку катать Ne me quitte pas. Фальш и наиграннось, несоответствие спортсмена и музыки(имхо). Жилина и Захарова понравились очень. Впечатлила швейцарка Кимми Репонд и венгерка Вивьен Папп, интересные девочки. Кирилл Лишенко прибавил в катании, молодец, так держать. Пара у нас классная, интересная постановка и красивое катание!

• divan і bes подобається це.

Короткі програми та ритмічний танець:

• Nadia подобається це.

Какие они клёвые, как они мне нравятся! Я это уже говорила, да? )) Вроде всё чистенько сделали? Поддержки конечно, не для слабонервных. Поздравляю ребят и жду новых стартов с ними! Они где-то еще на этапе ЮГП будут вроде?

• bes і machelle подобається це.

Ваауу, какая программа клёвая!! 😍

🤯