Настя очень понравилась в КП. Не знаю, уже не первый раз кажется, что флип немного не удобно ей там прыгать. Она его хорошо прыгает. Пара впечатлила, но оценки, мне кажется, придержали слегка.
ISU CS Nebelhorn Trophy 2021
nichi Говорят, влияет блокировщик рекламы, если у вас стоит. Нужно его отключить и попробовать снова. У меня нет блокировщика, ничего не могу сказать. Трансляция шла исправно.
anna_nosach спасибо, попробую разобраться)
- Змінено
Розклад довільної пар, для нас +1 год
А ритмічний танець Турккілла-Верслуіс на відео такий самий крутий, як і наживо?
Ох, так шкода обертання. Гарно ж йшли. Але і з ним шансів на квоту було мало.
Соні та Артему не здаватися і працювати. Якщо згадати, в яких умовах їм довелося починати разом кататися, то це дуже гарний результат. Як на мене, то це позитивний дебют на міжнародній арені.
Ну і ще з позитивного. Вони вже отримали техмінімуми для чемпіонату світу і для короткої, і для довільної.
Настю вже можна привітати з квотою на оі?
Да, Настя не ниже 6 места. Ура!
В нас не тільки квота, але і шанс потрапити командою на ОІ.
Поки що ситуація така.
Квоти у хлопців здобули/підтвердили:
США
Франція
Росія
Корея
Азербайджан
Австралія
Канада
В парах:
Іспанія
Грузія
Ізраїль
У дівчат:
США
Польща
Білорусь
Швейцарія
Україна
Австралія
Серед команд 4 квоти мають:
США
Канада
Росія
Японія
Китай
З 3-ма квотами вже
Італія
Німеччина
Чехія
Грузія
Україна
Є ще шанси здобути 4 квоти в Грузії та Чехії.
Шанс здобути 3 є в Кореї, Ізраїлю та Австралії. Якщо хтось з цих збірних таки отримає квоту, тоді будуть рахувати бали, а в України їх дуже мало, бо на ЮГП ми виступаємо погано. Тоді в нас шансів на команду майже нема. Якщо ж цих команд квоти ні в кого не буде, тоді ми маємо потрапляти у командне змагання останньою 10-тою командою.
Отже, для участі в командних змагання 4 квоти мають:
- США
- Канада
- Росія
- Японія
- Китай
- Чехія
- Грузія
3 квоти мають:
- Німеччина
- Італія
- Україна
Все. І якщо я правильно розумію, то за таких умов кількість балів немає вже значення. Навіть якщо якась країна відмовиться від квоти, то серед перших запасних немає тієї країни, якій би була потрібна квота для участі в команді. Якщо раптом відмовляться 2 країни у парах та в танцях, то там можливі варіанти.
Тобто за моїми підрахунками ми потрапляємо у командне змагання.
Ще варто додати запасних:
Чоловіки:
- Туреччина
- Вірменія
- Велика Британія
Пари: - Китай
- Білорусь
- Австралія
Жінки - Італія
- Кіпр
- Тайвань
Танці: - Угорщина
- Південна Корея
- Італія
Також є варіант, що Швеція відмовиться від квоти у чоловіків та дівчат. Принаймні, певні вимоги до своїх кандидатів вони виставили і були прецеденти. Також у Литви є проблемна квота в танцях, адже в Елісон Рід немає громадянства і навряд вона його отримає. Проте в них є ще одна пара, хоч і слабенька, але мінімум для ОІ в них є. Ніби в усіх інших проблем з громадянством немає, але хто зна. Можуть бути сюрпризи.
А ще на Небельхорні було остаточне жеребкування суддів для ОІ. Результати такі:
Жінки
Finland
Austria
Belgium
Azerbaijan
Netherlands
Estonia
South Korea
USA
Russia
Canada
Czech Republic
Great Britain
China
Чоловіки:
Israel
Italy
Czech Republic
Japan
Sweden
Belarus
Latvia
China
Mexico
Estonia
France
South Korea
Canada
Пари
Russia
China
Canada
USA
Italy
Japan
Austria
Germany
Hungary
Czech Republic
Spain
Israel
Netherlands
Танці
Russia
USA
Canada
Italy
Great Britain
Spain
Poland
China
Lithuania
France
Germany
Japan
Ukraine
Як ми бачимо, наш суддя тільки в танцях. Але загалом в танцях тут явно не проросійська панель. Хоча і з такими суддями треба виходити до довільної. Та й в інших видах можна змагатися.
divan очень удачная фотка, ракурс, поза, лицо. Спасибо! Очень приятно было наблюдать за Настей на прокатах и особо - видеть ее в показалке. Такая серьезная девочка ))
- Змінено
Irysia Уже везде в новостях, что Украина в команднике, так что ура что ли )) Всех поздравляю! Пусть это будет первой ступенечкой к возрождению ФК в Украине.
Но у меня вопрос. А может быть такое, что у страны, которая отобралась в командник по квотам в трех видах, вдруг в недостающем виде (куда надо подвозить фигуристов) нет тех. минимума? И что тогда?
divan А ритмічний танець Турккілла-Верслуіс на відео такий самий крутий, як і наживо?
Да, прокат захватил внимание. Обычно мне скучновато смотреть танцы (не считая самых топов), но здесь было какое-то волшебство в катании...
Иван, поделишься с нами своими впечатлениями от турнира? Как непосредственный свидетель ))
Я очень довольна Небельхорном. Очень рада за Куракову (какая она все-таки обаяшка, хотя странную ей ставят хореографию...). Из парней на ОИ отобрались все, кого я хочу там видеть (хотя у России еще будет своя интересная заруба за путевки). Шведка Жозефин стала для меня открытием, как я пропустила ее на ЧМ в Стокгольме? Более убедительного Джокера на льду еще не было! )) А здесь зажгла в короткой. Люблю такой неформат в женской одиночке.