ISU JGP Ljubljana 2021 Любляна, Словенія 22 - 25 вересня 2021
Маша на 15 місці після КП, на довільну виходить в 4 розминці
Вітаємо Машу з дебютом!
- Змінено
Фёдор так залихвацки начал, так быстро зашел на 3А и, видимо, сам удивился, что выехал его, что сразу за ним каскад уронил... Ну это ладно, бывает... Но дорожка 2 ур. и вращения 1 ур. как так? Общее впечатление хорошее же ж! Надо подтягивать элементы.
anna_nosach Но дорожка 2 ур. и вращения 1 ур. как так?
Наші традиційно дуже багато втрачають на нестрибкових елементах. Вже 10 років про це плачуся на форумі. Про загальний рівень катання взагалі мовчу. Я можу зрозуміти, коли наші четверні не стрибають, але ж натренувати обертання на 4 рівень можна ж. І це не випадково злетів рівень, це системна проблема.
За моїми спостереженнями, то за нестрибковими уважно слідкують тільки ті, хто хочуть на щось претендувати на міжнародному рівні. Тому вони і рахують кожен бал. Решта розкидаються балами тільки так. Яка ж різниця, яке місце посідати на ЮГП: 10 чи 20 :((( Прикро.
Irysia мда, странный подход, зачем тогда вообще ездить на международные соревнования, если не стараться? Всё равно это представление страны. Печально...
anna_nosach ну я ж не стверджую, що так і є. Але он не пригадую, щоб Ваня Павлов чи Ваня Шмуратко так систематично втрачали бали на нестрибкових. Чи Настя Гожва чи Настя Архіпова. Навпаки, намагаються ще й максимум в ГОЕ отримати. От так і не згадаю, хто в нас був чемпіоном зі слабкими нестрибковими.
Ееее, наші тренери принципово правила ігнорують? То зайві повтори роблять, то програми довше, ніж дозволено.
Я в шоці.
А у меня бомбит от ПП Феди. Ну как так? Легко делать прыжки, 3А был не случайностью в КП, оказывается! А между прыжками пешком по льду ходить и всё остальное делать кое-как. У них там вообще никакой мотивации бороться за баллы? Мог бы быть сильнейшим в своей разминке. Такой потенциал пропадает...
nikiviki якщо я правильно порахувала, то вона 3.50. Це ок для змагань серед дорослих. Тому і не було дедакшенів на дорослих змаганнях. А як в нас судять юніорські я не знаю. Можливо для юнірських була інша нарізка.
На контрольних, якщо її сприймали як програму для дорослих, то теж ок. Просто як її команда могла забути, що тривалість програм в юніорах та серед дорослих в довільній різна.
Оцініть свою відвагу і незворушність по шкалі від нуля до Мирослави Ткаченко