• skating подобається це.

Маша на 15 місці після КП, на довільну виходить в 4 розминці

• skating подобається це.

Фёдор так залихвацки начал, так быстро зашел на 3А и, видимо, сам удивился, что выехал его, что сразу за ним каскад уронил... Ну это ладно, бывает... Но дорожка 2 ур. и вращения 1 ур. как так? Общее впечатление хорошее же ж! Надо подтягивать элементы.

• Irysia відповіли на це повідомлення.
  • divan подобається це.

anna_nosach Но дорожка 2 ур. и вращения 1 ур. как так?

Наші традиційно дуже багато втрачають на нестрибкових елементах. Вже 10 років про це плачуся на форумі. Про загальний рівень катання взагалі мовчу. Я можу зрозуміти, коли наші четверні не стрибають, але ж натренувати обертання на 4 рівень можна ж. І це не випадково злетів рівень, це системна проблема.
    За моїми спостереженнями, то за нестрибковими уважно слідкують тільки ті, хто хочуть на щось претендувати на міжнародному рівні. Тому вони і рахують кожен бал. Решта розкидаються балами тільки так. Яка ж різниця, яке місце посідати на ЮГП: 10 чи 20 :((( Прикро.

Irysia мда, странный подход, зачем тогда вообще ездить на международные соревнования, если не стараться? Всё равно это представление страны. Печально...

anna_nosach ну я ж не стверджую, що так і є. Але он не пригадую, щоб Ваня Павлов чи Ваня Шмуратко так систематично втрачали бали на нестрибкових. Чи Настя Гожва чи Настя Архіпова. Навпаки, намагаються ще й максимум в ГОЕ отримати. От так і не згадаю, хто в нас був чемпіоном зі слабкими нестрибковими.

Ееее, наші тренери принципово правила ігнорують? То зайві повтори роблять, то програми довше, ніж дозволено.
        Я в шоці.

• nikiviki відповіли на це повідомлення.

А у меня бомбит от ПП Феди. Ну как так? Легко делать прыжки, 3А был не случайностью в КП, оказывается! А между прыжками пешком по льду ходить и всё остальное делать кое-как. У них там вообще никакой мотивации бороться за баллы? Мог бы быть сильнейшим в своей разминке. Такой потенциал пропадает...

Irysia я в шоці, Маша ж минулий сезон з цією програмою була, чи вони по новому нарізали музику? Та й контрольні прокати для чого робити, якщо тренерам на такі помилки не вказують?

nikiviki якщо я правильно порахувала, то вона 3.50. Це ок для змагань серед дорослих. Тому і не було дедакшенів на дорослих змаганнях. А як в нас судять юніорські я не знаю. Можливо для юнірських була інша нарізка.
            На контрольних, якщо її сприймали як програму для дорослих, то теж ок. Просто як її команда могла забути, що тривалість програм в юніорах та серед дорослих в довільній різна.

Оцініть свою відвагу і незворушність по шкалі від нуля до Мирослави Ткаченко 😀

• divan відповіли на це повідомлення.
            • Irysia, bes та Nadia подобається це.

Написати відповідь...