divan Тут, знову ж таки, я буду повторювати знову і знову, що у розвинутих країнах спорт існує споконвіку на інших засадах.
Тут треба мабуть відмітити, що "медпрепарати в спорті" не завжди рівносильно допінгу. Все ж значні навантаження з дитинства не можуть не позначатися, тому для підтримки мусить щось бути. Професійний спорт все ж не про здоров'я. Та й терапевтичні виключення не так просто ввели.
divan У світі цього хибно порівнювати ставлення до допінгу у Росії та розвинутих країнах.
Тому США йде на другому місці після Росії по кількості забраних ОІ медалей.
Офіційно вперше на допінгу попалися шведи.В свій час "відзначилася" НДР. Серйозним скандалом в сфері допінгу став Армстронг. Фелпс з марихуаною, Річардсон з нею ж - там навіть якийсь політик спробував розкрутити тему расизму. Лекавалье з кокаїном - ось де шок був.
От в плані різниці відношення як держави, а не країни - вона таки є. Сумнозвісний "авось". А як не пройде, то звалимо на WADA, США, інопланетян, в крайньому разі на якогось лікаря.
Мені в цьому випадку шкода спортсменів які ні при чому, але вигрібають теж. Бо вони ж реально працюють з дитинства.