Mariiadpua а де пари дивилися?
nikiviki я проспала наших, хотя будильник стоял. Смотрела, что успела на суспильном. Потом установила мегого (сейчас акция на неделю за 29 грн есть), и всех пересмотрела. Там евроспорт без комментаторов
Mariiadpua ПП тут немає, тому я скажу так - судді об'їлися ухи🙈
nikiviki 😂😂😂😂
А Макарова там часом не підхватила ковід? Бо читала, що 3-х суддів міняли.
До речі, в кого Київстар, то там ніби в більшості пакетів є доступ до найпростішого пакету Київстар.ТБ. В нього точно є ЮА.Перший безкоштовно і є запис. Це на майбутнє.
Коментар Галини Чурілової
Кіган Мессінг вже негативний і Скейт Кенада робить все можливе, щоб він встиг дістатися Пекіна до особистих змагань. Тим часом француз Адам Сяо Хім Фа здав позитивний тест після прибуття. Але з огляду на те, що він був на бараді атлетів на церемонії відкриття, значить встиг здати 2 негативних тести і його звільнили з карантину.
Перший сьогодні повторив по ТБ прокати наших, є запис, викладу на vimeo.
І так завжди. Я: хочу записати прокати Нормальний інтернет: я устал, я ухожу.🤬
Ваня на сьогоднішньому тренуванні Shmuratko: 3Lo, 2A, 2F, 3F3T, 3Lz3T, 3Lz, 2A, 2A, 3A, runthru (3A, 3Lz(step)), 3A, 3Lz
nikiviki Шмуратко агонь!
Соня та Артем
Днепряне на Олимпиаде в Пекине: комментарий тренера (Эксклюзив) https://afishadnepr.com.ua/news/dneprjane-na-olimpiade-v-pekine-kommentarij-trenera-jekskljuziv/
Якщо в 3-х були позитивні тести, то це Ваня, хтось з пари Артем/Соня та Настя. Тому їх не було на тренуваннях з понеділка. Тому такий виступ нашої пари просто диво. І дуже прикро, що їх так погано оцінюють. Але нічого, такий досвід теж досвід.
Коментарі наших фігуристів після командних змагань. Вирізала з ефіру олімпійської студії
І повніші версії
Ну і більш детальна відповіль Лілії Батутіної про ситуацію в Китаї. Я тільки не розумію, чому ця ситуація була такою таємницею. Інші збірні спокійно звітуються щодня про ситуацію в їх збірній, а в нас як державна таємниця. Знову наслідки радянського минулого?
Тренер Голиченко и Даренского: «По приезду в Пекин партнер получил положительный тест на коронавирус. Они не тренировались вообще» https://ua.tribuna.com/figure-skating/1106168969-trener-golichenko-i-darenskogo-po-priezdu-v-pekin-partner-poluchil-pol.html
Ну вот, совсем другое дело! Ванечка появился, и сразу наш командный бокс преобразился! Настя, 3А, вперед!
Молодець Настя!!!! Джекі Вонг писав, що на тренуванні вона пропустила майже всі стрибки, певно через травму. Напевно тому відмовилися від трикселя та і так емоційно відреагувала Настя.