З'явилися стартові на завтрішні змагання. Соня та Артем відкриють змагання пар, а Саша та Максім закриють першу розминку танців.

Наш КІК виглядає дуже сумно. Сидять Батутіна та Амірханов. Все. Ми єдина збірна чиї спортсмени проігнорували змагання. Ми не єдина збірна лише з 1 квотою в усіх видах і не єдина збірна без одного учасника, але так порожньо тільки в нас :(

• divan відповіли на це повідомлення.

Росію-2 ака Грузію тягнуть у довільну безбожно. Ок, наші виступили не найкраще, але грузини об'єктивно ще гірше. Я розумію, в них травми і все таке, але до чого тут оцінки, ну?

• bes подобається це.

Irysia Все. Ми єдина збірна чиї спортсмени проігнорували змагання.

Чому? Соня та Артем, і Чурілова були є теж, чи я щось упустив?

• Irysia відповіли на це повідомлення.

divan вони прийшли чисто під виступ Саші та Макса.
      Всі змагання хлопців просиділи тільки Батутіна та Амірханов. І навіть на початку танців сиділи тільки вони двоє.
      Мені цікаво, Амірханова як старший тренер пропускає з поважної хоч причини чи не цікаво?

• nikiviki відповіли на це повідомлення.

Іноземці в коментарях сказали, що Артем був 5 днів в карантині і без тренувань. Це так чи вони шось наплутали?

@Irysia а, ти була права. Тім Юкрейн просто взірцева.

Настя знайшла Вінсента :)))

По прямым трансляциям понятно, а будут ли где-то повторы, может а Ютубе или ещё где-то, спасибо

Irysia Амірханова як старший тренер пропускає з поважної хоч причини чи не цікаво?

Може тест+? Чи через Вані тест посадили на карантин

• Irysia відповіли на це повідомлення.

nikiviki Може тест+? Чи через Вані тест посадили на карантин

та ні. От на пари всі прийшли.

nichi eurosportplayer.com даёт архивы трансляций смотреть. (платный, но оно того стоит, и не только для ОИ)

• nichi подобається це.

nichi По прямым трансляциям понятно, а будут ли где-то повторы, может а Ютубе или ещё где-то, спасибо

З повторами складно, схоже. Ютуб має блокувати.
            Можна дивитися записи трансляцій, якщо користуватися OTT-операторами (мегого, oll.tv, kyivstar.tv тощо)

• nichi подобається це.

Мішина Галлямов всього лише на 0.75 гірше в компонентах, мда...

nichi якщо вам підійде запишу танці з російського Євроспорту, змагання я проспала, а доступний мені запис тільки там. Спробую викласти на vimeo. Пари не знайшла:(

Попова з Журанковим були в шоці з оцінок Саші і Макса, були впевнені що грузинів обійдуть без питань:( Аж замовкли і не знали що сказати. "Что судьи сотворили с их оценками?)

• Mariiadpua відповіли на це повідомлення.
            • nichi подобається це.

nikiviki я тоже в шоке с их оценок, и уже не первый раз! Я даже не знаю, что сказать

• nikiviki відповіли на це повідомлення.