Irysia Коли виїхала Каорі, то на інтершумі все ще була чутна істерика Саші, а вже на наступному кадрі вони обидві біля подіуму.
Вище є посилання на запис то там все чути🙁
nikiviki Вище є посилання на запис то там все чути🙁
Що чутно? Я дивилася той самий запис. Там явно склейка, коли дівчата виїжджали на лід. От Каорі виїхала і вітає публіку, а наступним кадром Саша вже біля подіуму. Навіть якби вона одразу за Каорі виїхала, вона б не встигла так швидко доїхати до подіуму. І це виходить без привітань публіки? Редагували ефір.
anna_nosach Еще и истерика такая некрасивая в финале. Я понимаю, что накопилось нервное напряжение. Но если она всё это время позиционировала себя как спортсменку, которая идет своим путем и никто ей не указ, а тут вдруг заявляет, что ей всю жизнь поломали, не дав золото. Что же тогда говорить другим фигуристкам, не русским, у кого вообще никаких надежд на медали, и непонятно, откуда только берут мотивацию. В общем, Саша Трусова неприятное впечатление у меня оставляет.
Мені важко її засуджувати. Зробити максимум і цього все одно не вистачає, тому що... А просто тому що.
СХ и ТМ просто вау!!!! Какая прелесть❤️❤️❤️❤️
Mariiadpua теж дуже рада за них. Але в ТМ мені дуже не вистачало добротної програми а-ля Болеро. Ще й ця сукня...
nikiviki я понимаю, о чём вы! Мне тоже очень нравились высокодраматичные программы Зуевой, они им очень шли!
Суй-Хань це просто інша ліга. Ніби ж всі роблять однакові елементи, але коли без помилок, то одразу видно наскільки сильніше СХ і ТМ компонентно. Я розумію чому підтягують молодь, але засильно підтягнули, як на мене.
nikiviki Стесняюсь спросить: а кто у нас папа? Можно даже в личку. Ибо давно терзает мысль, за что Ане такие преференции? И пропихивают ее везде даже с неудачным катанием, и с костюмами-трансформерами только для нее заморачиваются.
Vero Стесняюсь спросить: а кто у нас папа?
Ну там насправді все на рівні чуток Офіційно він працює в сфері реклами в Інтернеті, співпрацював(є?) з мейлру і яндексом, і як поговорюють зі Сбером (лицем якого стала Анна). Плюс їх сім'я дружить з Тутберідзе. Тут мабуть багато факторів склалося.
Mariiadpua що-що, а дорого упакувати Марина Олегівна вміє.
Ух, какое удовольствие получила от последней разминки пар. Суй-Хань расплавили лёд, ну какие шикарные! Но русские не дают расслабиться. Тарасова-Морозов выдали прокат сезона. Завтра будет еще интереснее!
nikiviki полностью согласна, но там и есть что упаковывать!!!
А еще я получила заряд позитива от бегающего по трибунам Кигана с огромным флагом!
Батя в здании
Я постйно забуваю, що Кіган американець 🙂)) І як же ж його не вистачало на командних 🙁
Як же ж шкода Нолана. Скільки він там в ізоляції просидів? 10 днів? Як же ж сильно це вплинуло на форму... Почнаєш ще більше цінувати виступ нашої пари.
Яка ж в японців класна пара. Дуже сподіваюсь, що в Японії почнуть з'являтися й інші пари
Какая красивая борьба, пьедестал просто идеальный! "Подорожник" после ЖО. )
Плачу разом з Суй-Хань. Я їх пам'ятаю маленькими кострубатими юніорами. Який же ж шлях вони пройшли до цього золота
Irysia а я і з ТМ поплакала. Як це чудово, коли найкращі прокати в кар'єрі припадають на Олімпійські Ігри. Думала - зараз їх накриють пхенчханські флешбеки і медаль помахає ручкою Найкраща програма імхо в останній розминці була в БК.
nikiviki Найкраща програма імхо в останній розминці була в БК.
мені все ж таки в СХ сподобалася більше. Саме сьогодні в ній пазл склався, хоча це їх не найкраща програма. МГ однозначно програли програмою. Я не знаю, що думала Москвіна, коли ставила їм цю нафталінову крокозябру.