Тут хтось дуже пишався шо в нас є така, як би краще сказати, людина -Шаботова, яка представляла нашу Країну. Не дуже якісно м'яко кажучи. Між тим як цуценя не годуй...
https://suspilne.media/218744-ukrainska-figuristka-sabotova-vpodobala-post-rosianina-plusenka-na-pidtrimku-vijni-v-ukraini/
Я впевнений, вона зараз тренується і далі в державі яка нас убиває.

И плевать оно хотело на все то что тут происходит! А наши дети по подвалам сидят или уехали как беженцы. Бросили здесь все что было. Просто нет слов.....

• skating подобається це.
Nut змінив(ла) назву з "То ваша любима Шаботова? " на "То ваша кохана Шаботова? ".

То де всі прихильники? З першого дня її появи на Шалетті мене дивувала реакція спільноти ФК. Мабудь ілюзії трикселя затьмарили відчуття реальності. Я не бачила в ній жодних перспектив. Це не працює так... чому? Окрема тема, зараз не про це. Як мені казала пані Амерханова: Она сильная девочка, гарантировано для Украины второе место у девочек. До тренерки питань не має. З цією особою давно все зрозуміло. А от до всіх інших питання є. Де ваша гідність, коли країна потерпає від агресора котрий рік? Для збереження нашої країни ми маємо культивувати все українське, підтримувати НАШИХ дітей. Вважаю використання у КП Щедрика нахабством, при тому давати інтерв'ю російською мовою. Представляти країну на ОІ це честь и кожен спортсмен це гордість нації. Але під нашим прапором на очах всього світу виходить спортсменка, яка мешкає в країні агресора, отримує там освіту, дивиться пропагандистську інформацію та як виявляється вподобає. Федерація може дуже чітко та швидко виключити зі збірної та позбавити членства, як нам всім відомо. Час настав, я закликаю всіх членів спільноти ФКУ висловити свою позицію та виправити цю прикристь.

Почему наша ,,великая и всеми любимая патриотка Анастасия Шаботова,, снялась с ЧМ ? Кто-нибудь знает?

Вы спросите почему не собрали сборную в одном месте где нибудь ( Польша.Германия и т.д.) и не готовят на ЧМ и ЮЧМ ?
Где старшие тренера , где федерация ???

• Irysia відповіли на це повідомлення.
  • skating і Hopmen подобається це.

Думаю у більшості зараз немає часу на сварки на форумах 🙂))

solo Вы спросите почему не собрали сборную в одном месте где нибудь ( Польша.Германия и т.д.) и не готовят на ЧМ и ЮЧМ ?

Всі в різних місцях були зі старту. Щодо хлопців діють окремі вимоги. Взагалі зараз у кожного, не тільки спортсмена, є свои причини та ті чи інші рішення.
    Це прекрасно, що ми продовжуємо в такі часи думати і про фігурне катання, але у фігуристів, тренерів та членів федерації зараз можуть бути зовсім інші пріорітети и навряд їм можна у цьому дорікнути.

https://sport.rambler.ru/winter/48195816-v-gosdume-rasskazali-kak-rossiyskie-sportsmeny-mogut-pokinut-ukrainu-vo-vremya-voennoy-operatsii/

Судя по этой статье ,у Шаботовой русское гражданство. И за неё есть кому переживать.
    Вот потом не рассказывайте про Настин патриотизм, про то как неоценима её помощь в развитии фигурного катания в Украине. Думаю пока наши спортсмены по бомбоубежищам прячутся, Настя продолжает свои тренировки в Москве и получает от Украины зарплату.
    Повторюсь её вклад в развитие фигурного катания в Украине просто бесценный

• solo відповіли на це повідомлення.
    • skating і FSOdessa подобається це.

Hopmen Повторюсь её вклад в развитие фигурного катания в Украине просто бесценный

Вы серьезно?

• Hopmen відповіли на це повідомлення.

solo Это сарказм! Я категорически против легионеров в фигурном катании Украины! И считаю , что тренируясь не в украине - невозможно поднять уровень действующих спортсменов и создать какую либо конкуренцию в Украине. А родившись в Москве, и проведя всю свою жизнь в России, НЕВОЗМОЖНО полюбить Украину. Не спасёт не платье, ни музыка. Ужасно, что наша федерация пыталась самоутвердится за счёт чужой спортсменки . А наши фанаты и любители ф/к яростно заступались за Шаботову. Зачем вам нужны эти медальки, заработанные ей ? Это труд российской девочки и российских тренеров. Может на своих посмотрим и поможем

solo А еще в соседних ветках написано, что второй и третий номер сборной слиты на весь следующий сезон, все выплаты пойдут на поддержание Анастасии Шаботовой( зарплата, оплата поездок на соревнования и т.д)

Hopmen А еще в соседних ветках написано, что второй и третий номер сборной слиты на весь следующий сезон, все выплаты пойдут на поддержание Анастасии Шаботовой( зарплата, оплата поездок на соревнования и т.д)

Ну, для нашої федерації абсолютно не проблема виключити з членів федерації чемпіонів країни. Привіт парі Дзицюк/Павлов

• Hopmen відповіли на це повідомлення.

Irysia Вы попрежнему защищаете Шаботову? И не видите бревна в глазу?

Irysia К чему здесь пара? Если Вас интересует моё мнение по поводу этих ребят,то их не законно исключили! И Украина потеряла очень перспективных спортсменов, к большому сожалению!

Я пропоную ввести на час війни мораторій на срачі.

Бо тут переплетені дві різні теми – питання легіонерства російських спортсменів і персональний хейт батьків фігуристок. Якщо вас лише турбує питання збірної – то тут не треба бути генієм, щоб зрозуміти які шанси у Насті залишитись в збірній України. Те що про це мовчить чи не комунікує УФФК – ну, це ж ви цій лавочці несете свої гроші роками і мовчки даєте їм робити все що вони хочуть – з них і питайте. А якщо вам просто хочется випустити пар і ваш хейт на Настю – то робіть це десь інде, де люблять гнобити дітей і розповідати по одному лайку що вони насправді думають і що підтримують. Я не думаю, що обсирання дитини якось допоможе пришвидшити перемогу чи декомунізувати український спорт.

divan Ваня, прочитай статью, Настя ,,Фигуристка с российским гражданством пытается выбраться из Киева,,

,,Несмотря на старт выступлений за Украину, в составе которой она приняла участие в Олимпийских играх - 2022, Шаботова активно болела в Пекине за российских фигуристов… … а также выкладывала совместное фото с Марком Кондратюком…

Какое мнение будет у девочки о ситуации в Украине, если от неё ни слова в поддержку нашей страны, а вынуждено выставленное фото ,,Я за мир,,

• divan відповіли на це повідомлення.

Hopmen а нічого, що вона зараз в країні, де її можуть посадити на 15 років за слова підтримки?

Але я не розумію, про що спір? Хтось вперше дізнався де Настя виросла, живе і тренується?
                    Серйозно, давайте зараз всі срачі відкладемо, тим паче що тут нема навіть про що сперечатися. Це була бомба сповільненої дії від самого початку і це було зрозуміло.

Hopmen К чему здесь пара? Если Вас интересует моё мнение по поводу этих ребят,то их не законно исключили! И Украина потеряла очень перспективных спортсменов, к большому сожалению!

До того, що наша федерацівя може спокійно виключити кого завгодно, тому я не розумію всі аргементи, що все фінансування буде для неї. До того фінансування взагалі треба дожити і перемогти.

І я підтримую Івана, що зараз абсолютно не час, щоб вся українська спільнота фігурного катання займалася лайками чи статтями про Настю Шаботову. Є речі зараз значно важливіші.

Крапка ставиться одним клаптиком паперу. На сторінці федерації, де є напис червоного кольору додати скрін протоколу виключення росіянки за збірної України та позбавлення членства. Та всі мовчать, то й федерація буде морозитися далі.

• Hopmen подобається це.

Лично мое мнение - надо прощаться с такой федерацией как у нас. Вернее со всеми руководителями которые в ней находиться .