ISU cьогодні оголосила про виділення 200 000 швейцарських франків (215 000 доларів) допомоги українським федераціям, що є членами ISU (фігурне катання, спідскейтінг, шорттрек). Велика частина цієї суми, звісно, потрапить до УФФК – іншими слоами у розпорядження сімʼї Макарової/Шкідченка, Амірханової/Амірханова, Дмитренка/Долгополової та, напевне, Баранова/Балкової/Чурилової. Розподілена ця сума буде, звісно, за їхніми поглядами, які ми добре знаємо - тільки для своїх/наближених.
Я думаю запропонувати ISU замість того, щоб перераховувати гроші у кишені УФФК, відкрити фонд, в який зможуть звертатись фігуристи та тренери напряму. База профілів на нашому сайті може бути гарним інструментом, щоб впевнюватись, що заявник це дійсно діючий фігурист/тренер, а не імпостор-анонімус.
Знаючи те, як УФФК та деякі старші тренери повели себе зі своїми учнями в цей складний період, я навіть не бачу варіанту, щоб ці гроші були розподілені прозоро та дійсно тим, хто їх потребує. Тобто навіть якщо уявити найкращі наміри УФФК – вони банально не мають інформації про багатьох фігуристів і тренерів, і не мають контактів, не кажучи вже про багатьох, хто не має і не мав бажання з цією корумпованою лавочкою мати справу ніколи.
Що думаєте з цього приводу?
https://www.isu.org/inside-isu/isu-communications/communications/28129-isu-communication-2466/file