ЧУ 22/23
Чоловіки
Поки всі колективно вважають УФФК "федерацією" і нічого не роблять, щоб змінити ситуацію - то ось такий болотний рівень комунікації і проведення і будуть мати.
Ще й Тумановська роздає інтерв'ю зі словами "потрібно вивчати досвід Японії".
Я навіть не знаю чи варто взагалі шукати ці секретні результати цього секретного чемпіонату. Деякі спортсмени дізнались про цей старт через наші публікації, багато хто не планував їх і не зміг приїхати. Це мєждусобойчік для своїх або, як кажуть окремі пєрсонажі "каму-надо-біло-тому-сказалі". Мені соромно називати це "чемпіонатом України".
divan дуже хороше ставлення Іван , сайт хороший і це все що у вас вийшло ви примудрилися перетворити своїх друзів і шанувальників на ворогів і навіть не розумієте , що якщо люди відвертаються від вас то це зовсім не означає , що погані саме ваші оппоненти ... ви не вмієте слухати , не вмієте сприймати чужу точку зору ... а варто було б , може , ваших прихильників стало б більше ... але ні ви випалюєте все навколо своєю категоричністю . Ви ж знали дату та місце, що вам завадило залишити мирний Таллінн і приїхати в Україну і боротися за свою мету?
AndriiMarsak хоч раз спробуйте не переходити на особистості. Вашу точку зору я ніде не бачив - покажіть, будь-ласка, де ви її висловили?
І пари. Костюми круті!
Ого, у Спесівцевої особистий рекорд. Цікаво, протоколи дадуть?
Усі хто був на чемпіонаті могли вільно сфотографувати і протоколи і результати вони були у друкованому вигляді, а ось інтернет на арені лежав на жаль причин не знаю, плюс наступного дня змагання у Білій Церкві та технічна бригада там і судді та тренера, а ось чому вам не дали фото та відео результатів, питання риторичне. Та й погодні умови у ці дні були жахливі, зливи, град та сильний вітер.
AndriiMarsak тобто я вас вірно зрозумів, що в Україні немає системної проблеми зі спортом, а УФФК – це федерація не в совковому сенсі (гілка держапарату яка має виконувати план на державні кошти), а сучасна європейська громадська організація, що об'єднує клуби та складається з найяскравіших в Україні представників фігурнокатальної спільноти та діє в інтересах своїх членів, займається навчанням та розвитком фігурного катання, популяризацією його в Україні та поза межами, але не вийшло анонсувати та викласти результати чемпіонату України через погану погоду?
Я не знаю, чому ви бажаєте своїм дітям таке дніще, яке є в Україні. Але все що я роблю йде від того, що я прагну зовсім іншого досвіду, якщо не їм, то наступним поколінням. Я бачу чемпіонати України інакшими. Мені дуже хотілось би, щоб Кирило, виступаючи в України отримав ось таке визнання та висвітлення та досвід.
Шкода, що ви цього своїй дитині не бажаєте.
AndriiMarsak в мене таке враження що українському ФК ми, вболівальники, не потрібні. Анонси нам подавай, трансляції притомної якості, протоколи, відео.
А так провели чемпіонат без лишніх заморочок, кому треба той все знає, а всі решту ідуть нафіг.
nikiviki не потрібні, бо це комуністична система, в якій KPI - це плани міністерства, а не інтерес суспільства чи вболівальників як в демократичних країнах. Спорт в цій системі не орієнтований на інтереси спортсменів та людей. Це дві принципово різні системи, з різними наслідками. Без зміни системи нічого не зміниться, але поки більшість українців або пасивні, або активно захищають систему, то так і будуть отримувате таке дніще.
А найкумедніше те, що паралельно з цим вони ж з розумним обличчям розказують як Україні "треба вивчити досвід Японії". )))
Irysia ні, найцікавіше те, що вони ж абсолютно щиро це говорять. Я як раз не погоджуюсь з багатьма, що вся наша спортивна братія думає лише про свої фінансові вигоди. Так, вони залежать від держапарату і не вміють існувати в ринковій економіці, але це не те що вони inherently bad. Вони абсолютно чесно хочуть розвитку спорту в країни, але ментально вони живуть у радянському союзі - де спорт це державна тема, держава створює плани, попит і пропозицію, і є єдиним і головним джерелом фінансування. От навіть в риториці Тумановської (яка, на секундочку, в фейсбуці погружвала тренерам, які відкривають клуби тим, що вони "займаються чимось нелегальним") це видно – вона не каже "УФФК має навчитись і перейняти практики Японії". Вона каже "Україна має вивчити практики". Тобто держава, а не вони. Вони ні на що впливати не можуть, вони ж просто "федерація" – покірні виконувачі державних наказів.
Це як привезти продавчиню з радянського гастроному на семінар сейлс-менеджерів Wallmart. І там і там наче "професійно продають", але є різниця Ще раз напишу очевидну річ – в Україні немає професіоналів зі спортивного управління. Їм тупо не було де взятися. Тобто титули та звання є, але фактичних знань та навичок немає. Це все потрібно приносити і створювати з нуля, а не триматись за паліативну підтримку комунальних закладів. Але в фігурному катанні я, як зі стінкою говорю. Добре хоч в міністерстві з цим трошки пішли зсуви – і то, лише через війну та декларацію про кандидатство в члени ЄС. Хочете не хочете, але ми цю комуністичну систему випилимо. Не буде Україна в одній компанії комуністичних любителів ДЮСШ та значків "майстрів спорту" разом з росією, кубою та таджикістаном.
divan і, найцікавіше те, що вони ж абсолютно щиро це говорять. Я як раз не погоджуюсь з багатьма, що вся наша спортивна братія думає лише про свої фінансові вигоди.
Ну я теж так не вважаю. Я щиро впевнена, що вони так само щиро хочуть сидіти поряд з учнями, які претендують на медалі світових чемпіонатів, а не поряд з тими, хто бореться за здобуття техмінімуму. І варто ж згадати, що колись це в них вже виходило, то навіщо щось змінювати у собі і загало, якщо це працювало?
Секретність не була такою як ви її малюєте, такий собі секрет Полішинеля, що не дали на загальний огляд відразу результати в інтернет, так інтернету не було. А теорії змови залиште для тих, хто називає нас "ідіотами", "сліпими кретинами", "совкод.....і і розповідає як нам жити в Україні під час війни і наводити лад у спорті, але сам чомусь не тут". .
Клуби просто чудово, але хтось взагалі намагався дізнатися вартість занять у клубах Європи, без спонсорів мене треба продати на органи, щоб оплатити всі перельоти продати квартиру і жити де доведеться, реальність України трохи не про те, не всі програмісти та депутати. ..
- Змінено
"Те, що можна зрозуміти не правильною, зрозуміють не правильно" (с) закон Мерфі Протоколи у всіх спортсменів на руках, списки були і залишилися висіти на стенді в Богуславі, то що не поділилися самі спортсмени, це особиста справа кожного, чому це місто пояснювати думаю не треба, повітряні тривоги не за графіком, що робити з прокатом перервати, дати докатати і як його продовжити, про що це я взагалі. ..
AndriiMarsak Секретність не була такою як ви її малюєте
Тобто? Знайдіть мені хоч якесь офіційне оголошення дат проведення юніорських та дорослого чемпіонату. Те, що комусь зі спортсменів сказали, то це було б надто круто навіть для нашої федерації, якби не сказали нікому.
Я, людина, яка постійно перевіряє офсайти/новинні сайти/соцмережі та інші форуми дізнялася про юніорський чемпіонат лише з посту Івана. Про дорослий та сама історія. Якщо це не секретність, то що тоді? Хоча нє, я знаю що це. Це навмисне замовчування і приховування інфорації.
Інформація про чемпіонати Українни з фігурного катання охоронялася краще за контр-наступ ЗСУ.
AndriiMarsak Протоколи у всіх спортсменів на руках, списки були і залишилися висіти на стенді в Богуславі, то що не поділилися самі спортсмени, це особиста справа кожного
А до чого тут спортсмени взагалі? Нє, ну було б, звісно, круто, якби федерація результати з протоколами навіть спортсменам не видала. Інформування спільноти це обов'язок федерації. Результати на стенді - це не про роботу, це про галочки.