Після року війни, яка досі триває, хочу висловити своє бачення про так звану федерацію.
Федерація у нас тільки для особистого збагачення в ній працюючих людей (президент, зами, ст. тренера і всі хто там числиться).
Спорт та спортсмени їм по барабану. За рік війни жоден з її працівників не поцікавився, де знаходяться їхні спортсмени, тренуються вони чи ні, допомогти створити хоч якісь умови.
Старший тренер засів у Прибалтики і їй все пофіг.
За рік жодних зборів не було організовано. На чемпіонатах світу наших спортсменів представляв аби хто, але не вона
Чим займається старший тренер, не зрозуміло. Так само і всі інші члени федерації, які зі своїми пожитками смикнули з країни рік тому і спокійно сидять у Європі.
Хоча ні… з далеко намагаються дистанційно зібрати хоч якісь кошти для свого існування, за рахунок якихось стартів в Україні. Причому самі не присутні. Просять тих, хто на місцях.
Жоден член федерації досі не висловив свою думку з приводу рашки, мовчать за принципом "моя хата з краю".
Не кажу вже про те, що деякі її члени примудрялися бути присутніми , перед повномасштабним вторгненням росіі в Україну , на їх чемпіонатах як судді (гроші не пахнуть)
Про який патріотизм можна говорити.
Думаю, що нашій країні потрібні нові люди, нові члени федерації, які всією душею і серцем переживають за нашу Україну і за цей чудовий вид спорту.
Тільки так ми зможемо перемогти старий запліснявілий режим так званої федерації, і вивести на новий рівень наше фігурне катання.
Подумайте про це. Час сказати їм прощай !!!