Треба однозначно переглядати вікові обмеження. Бо це якийсь нонсенс, коли серед дорослих змагаються 15-річні з тими, кому 20+. У той час як серед юніорів змагаються 13-річні з 19-річними. У юніорів це просто ахтунгові обмеження, бо, говорячи бійцівськими термінами, це різні вагові категорії в усьому.
До того ж, це як на мене, абсолютно ненормально, коли фігуристи беруть участь в максимальній кількості юніорських турнірів та дорослих. Тобто стандартна ситуація, коли юніор/юніорка вже можуть стартувати серед дорослих, то вони беруть участь у двох етапах ЮГП, потім дорослі челенджери та бешки, потім якийсь серйозний юніорський турнір (наприклад, олімпійський фестиваль чи ЮОІ), потім ЧЄ/ЧЧК, ЮЧС та ЧС. Плюс ще якісь офіційні турніри та національні. І це у 15 років. І з огляду на тенденцію до максимального технічного ускладнення. А потім нема нічого дивного, коли вчорашні юніори не вилазять з травм.
До того ж, глядачі просто не встигають хоч когось запам'ятати та полюбити. Яким чином це прогрес, я не знаю.