nikiviki Це напевно щоб тягти на подіум кого треба🙈 при меншій кількості свідків😀
Ні, все набагато простіше ) Лід, скоріш за все, простіше виділити в будні, а, оскільки історично для федерації глядачі/фанати ФК не існують як клас в принципі, то і питання вихідні чи не вихідні не має взагалі сенсу при плануванні.
Доречі, я намагаюсь вмовити Балкова застосувати на ЧУ та ЮЧУ мобільний додаток, який вже два роки використовується на турнірах ISU для того, щоб комунікувати будь які документи з учасниками чемпіонату. Починаючи від розкладу, логістичних та організаційних оголошень до результатів і протоколів — коротше все, що зараз друкується в паперовому вигляді і вішається на стіночку (до якої всі стоять в черзі, щоб сфоткати) — все це миттєво може приходити вам на телефон/планшет і бути доступним офлайн. Це дуже зручно і дуже легко використовувати організаторами, і для федерації (і інших українських організаторів змагань) це буде бескоштовно, але поки що я не можу вмовити.
Тож якщо хтось з тренерів чи суддів вже використовував цей додаток коли був на ісушних турнірах — поділіться з паном Балковим досвідом :) Це ж справді зручне і просте рішення.