AndriyLapshyn Да я сравниваю нас с Россией а вы с кем сравниваете с Молдовой ,не в обиду для Молдовы.Про уровень держподдержки это не ко мне .
А сенс порівнювати з Росією, якщо її модель нам не підходить від слова взагалі? І я навіть не про держпідтримку, а про можливість монетизувати свої досягнення. Навіть якщо не буде медалей, є можливість стати тренером/хореографом/просто підкатки, є преференції до вступу у ВНЗ. Бо купа ковзанок о всій Росії і купа бажаючих. Плюс, звісно, активний піар з кожної праски. Але рано чи пізно це стопнеться, бо ще нікого не оминула криза перевиробництва.
Ну і я вже мовчу про те, що в більшості інших країн більшість фігуристів налаштовані отримати якісну освіту, а її за медалі не дадуть. В спортсменів немає більше 24 годин у добі, тому їм доводиться обирати. І більшість обере не спорт. І правильно зроблять, бо життя поза спортом довше.
Шлях Росії - це легкоатлет, який починає бігти марафон з темпом стометрівки. Але марафони так не бігають, то сенс за ним гнатися?