Юніорський ЧУ, Київ, 2-4.02.2021
tania якщо нічого не зміниться до того часу, то схоже, що так. Подивимося, чи будуть якісь оголошення з цього приводу. На ЮЧУ вхід вільний.
- Змінено
skating а так вони ризикують залишитися взагалі без будь-яких результатів.
Пригадую, що схожа проблема була в Анни Хниченкової. Теж високі і силові стрибки, але вона стабільно валила перший стрибок із запланованого каскаду 3Ф-3Т. Коли повернулися до більш стабільного каскаду 3Т-3Т, то це дозволило принаймні на ОІ потрапити.
Наприклад, молода естонка Ева-Лотта Кібус відмовилася від таких каскадів й цілком непогано отримує.
Я не знаю, який відсоток приземлення у Маші на тренуваннях, але поки шо на змаганнях це виглядає безнадійно. Треба розуміти, що тут швидко може з'явитися і психологічний фактор, якщо помилки будуть на кожному змаганні. А як потім це виправляти?
Вчера показала ваши посты сыну с ростом 184 и достаточно высокими тройными любимыми именно зубцовыми прыжками, сказал, что все именно так, приходиться сбрасывать скорость перед первым прыжком, чтобы не угробить весь каскад, у него, чаще перед флипом, раз на раз не приходится, тренера говорят, что спину надо закачивать постоянно, не знаю, что ещё нужно...
А тим часом у Росії хлопці юніори закінчують КП. Ну що маю сказати...В ютьюбі все є, просто це потрібно побачити. І нібито одна й та сама школа має бути у наших та їхніх тренерів,а таке враження - що ми взагалі з інших планет. А діти ж і там, і там талановиті, працьовиті, красиві. Лише потрібно навчити...
Трансляція перетворилася на слайд-шоу :(
"Мені сказали провести трансляцію, а якої вона буде якості мене не хвилює"
Йшов 2021 рік...
Никто трансляцию в Инстаграмме не ведёт?
- Змінено
Напишу дуже коротко враження. Дівчата молодці, сьогодні всі поборолися. Катерина Кононенко з легкими стрибками та крутою виділялася, але я не знаю чи радіти цьому чи ні. Через 4 роки вона сама з собою зараз вже не зможе конкурувати – і це проблема, яку має вирішувати ISU. Треба повернути фігурне катання в фігурне катання, і робити це більше змаганням навичок, замість змагання "знайти дитинку поменше і змусити крутитися".
Хлопці трохи оживили цей змагальний день. Дуже сподобалась програма Максима Петриченко, але найкрутішою для мене була програма Андрія Кокури – сподіваюсь відео буде, бо це чудова нестандартна постановка, прокатана з повною віддачею, та ще й майже вдалою спробою 3А. Сподвіаюсь, відео буде хоч якесь.
Видео ужасное, Андрея Кокуру не удалось разглядеть. :( Программу ему наверное Дмитренко ставил. А в постановках он хорош. Вот если бы все спортсмены могли катать конкурентные программы... А то у многих, к сожалению, нет возможности найти хорошего постановщика. И хореографа.
А вообще мальчики порадовали. Особенно интересно как с каждым годом у них прибавляется высоты и куртки на прыжках. Не знаю от чего это зависит и как нарабатывается.
Ви вже, певно, всі результати бачили, але продублюю, щоб було тут:
Дівчата, підсумкові результати:
- Катерина Кононенко – 146.92 (ДП: 94.13)
- Марія Андрійчук – 130.69 (89.96)
- Таїсія Спесівцева – 128.85 (81.63)
- Анастасія Архипова – 124.88 (79.87)
- Софія Шашунькіна – 123.94 (84.56)
- Анастасія Фомченкова – 116.82 (80.27)
- Єлизавета Бабенко – 110.83 (76.17)
- Альбіна Шатохіна – 105.04 (66.21)
- Марія Мілінчук – 101.79 (66.12)
- Анастасія Пєтухова – 100.33 (66.34)
- Софія Екзархова – 99.36 (65.34)
- Тетяна Фірсова – 97.00 (61.57)
——— - Христина Оснадчук – 32.05
- Анастасія Васильченко – 31.60
- Софія Григоренко – 30.80
- Ніколь Колованова – 30.78
- Ксенія Подкосова – 30.21
- Валерія Овчаренко – 27.54
- Таїсія Місько – 27.49
- Ольга Бірєва – 27.29
- Іларія Афанасьєва – 26.14
- Емілія Кряхова – 24.87
- Марія Ларіонова – 24.28
WD Катерина Русова
WD Софія Погрібна
- Кирило Лішенко – 56.79
- Андрій Кокура – 54.19
- Федір Куліш – 54.17
- Гліб Смотров – 53.69
- Кирило Марсак – 53.45
- Вадим Новіков – 45.60
- Максим Петриченко – 43.74
- Валерій Карасьов – 41.79
- Микита Грінченко – 37.27
- Дмитро Деркачов – 36.13
- Володимир Андрейцов – 34.17
WD Кирило Черопіта
- Марія Пінчук / Микита Погорєлов – 60.52
- Ліка Бондар / Артем Коваль – 56.60
- Мирослава Ткаченко / Андрій Капран – 49.61
- Анастасія Саммель / Олексій Щуров – 47.05
- Єлизавета Кропивна / Данило Єфременко – 42.19
- Уляна Прядун / Максим Бондаренко – 39.96
WD Любов Михайличенко / Микита Сосненко
nikiviki дійсно, де це таке бачили, щоб трансляцію зненацька робили для глядачів, і щоб вони ще й сміли цікавитися її якістю... капець, дуже шкода, що знову ті самі граблі( сподіваюся, завтра буде краще.
- Змінено
kateryna_makarevska на танцях вже було краще. Таловеро потім писав що щось там зробили. І я так зрозуміла що і директор катка не горить бажанням допомогти.
Трансляція то не для глядачів, а для "галочки". Ще й цей жахливий звук, реально при нарізці голова болить і вуха мало не кровоточать
nikiviki на самій арені теж досі бувають проблеми зі звуком і різні перепади. перед прокатом однієї з дівчат у короткій - не пам'ятаю точно, в кого - почалися жахливі шуми, і вона була вимушена виступати з такою додатковою звуковою "доріжкою" пів програми =( раніше бувало й гірше, але все одно періодично давить на голову.