До речі, а хтось в курсі, чому в нас тільки одна доросла пара? де інші дві?
Irysia мені ще цікаво де поділися Чернявська-Муратов
Irysia не доїхали по різним причинам.
nikiviki @divan записи будуть чи з трансляції різати?
Поки не знаю, пробую дістати.
divan до останнього будемо одне одному розповідати казки про те яка в нас школа і чемпіони, незважаючи на те, що це було третину століття тому, а далі невпинне піке донизу
Знаєте, коли я робила пост в інста про виступи теперішніх тренерів в юніорах була сумно вражена як в геометричній прогресії скорочувалася кількість медалей за цю третину століття. Хотілося взяти наших долбесних членів федерації і ткнути їх носом як сліпих кошенят:(
nikiviki це марно, вони в цій системі виросли, вони в нії існують, і від вірності цій системі залежить їх дохід і можливість годувати сім'ї. Тут вже нічого не поясниш, вся надія на нове покоління.
Додав трошки фото в профілі Senior, Junior та Advanced Novice
Ще треба розібрати Intermediate Novice (Basic Novice, на жаль, не зняв, але є у Діми Путінцева фотки, як завжди)
divan до последнего будем друг другу рассказывать сказки о том какая у нас школа и чемпионы
Вы всё правильно пишете, но всё-таки как раз в юниорских танцах на льду украинец сейчас - чемпион мира и будет им ещё год.
sdfdyghk ну, за такою логікою можна казати, що українка зараз чинна олімпійська чемпіонка в парах. От тільки заробити ці медалі для України цим українцям не дали.
kateryna_makarevska і попередня оч парниця теж "наша", ага😀
Фотографії з третього дня вже в профілях (якщо комусь потрібно більше фоток – пишіть, якось перекину).
Муратов с новой партнершей уже выступает в России
HarU оце так поворот😳
Прикро =( Чернявська/Муратов мені минулого сезону дуже сподобалися.
Повертаючись до питання емблеми турніру. Актуальна афіша дорослого етапу гран-прі у Франції. Як то кажуть, знайдіть 10 відмінностей :)))