Я буду рада помилятися щодо 4А Ханю. Поки все виглядає дуже безнадійно. І в таких умовах, як він тренувався цього сезону, він його точно собі не поставить. У будь-якому разі потрібен адекватний контроль тренера. І так, я не вважаю, що у спорті високих досягнень треба вбиватися настільки, щоб ризикувати не просто золотом, а взагалі медаллю ОІ (він може скільки завгодно розповідати, що для нього це не є пріоритетом, але будьмо відверті - ще й як є). Йому ще цими ногами заробляти на життя й після завершення кар'єри.
Щодо компонентів: згодна, що Нейтана трохи переоцінюють, і теж вважаю, що Юдзуру в цьому плані сильніший (хоч і не найсильніший). Але Нейтан сам дає всі карти в руки суддів, будучи найстабільнішим фігуристом з усіх. Не може ж Юдзуру чи хтось інший розраховувати, що йому ставитимуть вищі бали, коли він клює носом на стрибках і не є прям на голову вищим за хореографією. Тут мова більше про КП під Роббі Вільямса (ДП все-таки трохи виграє). Вона мені подобається як глядачці, але, правду кажучи, вона поступається з точки зору хореографії іншим його запальним постановкам, що були раніше. Те саме можна сказати й про Нейтана (і про того ж Шому, і взагалі багато про кого) - ефектність забезпечує лише якісне виконання й харизма, як уже зазначили. Мене більше цікавить, чому ці двоє стабільно виграють компоненти в Джейсона Брауна)) Добре, що цього разу в нього хоч вісімок не було в протоколах =)
Іншими словами, коли обидва катають чисто й із рівноцінним стрибковим набором, перемагати, на мою думку, має Ханю. Коли Юдзуру помиляється, то справедливо йде під Чена.
P. S. А взагалі хотілося б, щоб США з такою ж силою просували Габбел/Доног'ю. Треба трохи підтягнути політичну активність і в танцях))