Як на мене, давно вже треба відв'язати компоненти один від одного. Бо зараз їх всіх закидують в один коридор, а це неправильно. Якщо у фігуриста програма у форматі разгон-стрибок, то за зв'язки і хореографію ставити по 5. Але перфоменс чи інтерпретація там може бути значно вище. Привіт Плющенко. Так само зв'язки і хореографія сильно страждають, колли програми перенасиченні квадами. Я розумію чому, і ще під час ЧС це писала, але на оцінках це не відображається. Так, в Джейсона в КП нема квадів, але його зв'язки та хореографію ніхто, крім нього, і не викатає. А де це в оцінках? А ніде. Квади - це техніка і фігуристи за них отримують цілком реальні бали за техніку. З якого дуба, за них двічі плюсовати ще й в компах?
kateryna_makarevska P. S. А взагалі хотілося б, щоб США з такою ж силою просували Габбел/Доног'ю. Треба трохи підтягнути політичну активність і в танцях))
Без шансів, імхо. США активно увесь цикл підтягували обох Меді до французів, але вони стабільно помилялися о там, то сям. Росія те саме робила с Синіциною/Кацалаповим, але Жулін, на відміну від американців, програми робить на стабільність. Саме тому, наприклад, в росіян твізли вже який рік в усіх програмах першим елементом. Знайшли зручні варіанти підтримок і юзають тільки їх, при тому неважливо як валідольно Нікіта виконає підтримку, на ГОЕ це не позначиться. Якщо не наваляють, то вони зі своїм блоком так само об'єднаються з канадцями і витягнуть їх на золото Китаю. Тут і Франція нічого не зробить. Якщо, звісно, ніхто епічно не завалиться (привіт, Турин :))) Хоча, ще не зрозуміло, як себе поведе Тім Монреаль, бо на ЧС вони дружно працювали тільки на квоти. Ну і, звісно, бригада на ОІ може бути і не проросійська. Таке трапляється рідко, але буває.
Загалом, мені здається, що ОІ будуть серйозним випробовуванням для монреальскої школи. Дует Зуєва/Шпільбанд теж не на порожньому місці розвалився, адже коли в тебе багато різних сильних фігуристів з різних федерацій, то інтереси всіх одночасно не прослідкуєш.