В мене трохи подвійній почуття, бо, з одного боку, набридло-боляче дивитись на цей застрягший у часі совок в організації, з іншого – бажання робити за УФФК їх роботу за власний час та кошті немає. Спортсмени тут самі запрошують журналістів, щоб хоч якось дати змогу про себе дізнатись. Мені тут днями нагадали, як ми у 2011-му борти закривали синьою тканиною за свої гроші – щоб хоча б картинка на відео була без обшарпаних бортів. На відео, причому, з трансляції, які ми своїми силами за свої гроші робили тоді.
Коротше, цей етап вже проходили – не працює. Всі ті самі люди, все той самий рівень, який принижує і Україну, і і цей спорт і, особливо, працю тренерів та фігуристів, які в це вкладають незліченні часи поту та сліз. Такщо, хто хоче змін, долучайтеся до Skate Ukraine – будемо будувати все з нуля. Хто хоче "щоб само стало все краще" – можете не долучатися, чекайте поки інші все зроблять :)
Дуже коротко по пам'яті – так, теж дуже радий за Насть та Таю, що нарешті чисті прокати. Завтра ще б так всім.
Софію Григоренко теж відмітив, але більше сподобалося ставлення і поведінка тренерки. Навіть не втримався сфоткав їх після прокату:
У хлопців, ну, Ваня поза конкуренцією, звісно, але дуже сподобались Гліб Смотров та Михайло Рудковський. Я прям піду передивлятись, але у Гліба запам'яталась техніка стрибків та виїзду (ну, не зважаючи на фліп останній), а у Михайла – якась дуже виразне володіння корпусом і тілом, не знаю що точно зачепило – хореографія не прямо супер, але як він її виконує показує, що він може сильно більше, круто.
Завтра, нажаль, не можу бути присутнім на цьому черговому депресивному турнірі під назвою ЧУ.