Результати по екватору
В танцях, як на мене, розрив завеликий. В Саші з Максимом був дуже нервовий прокат з помітними помарками. Маша з Кирилом візуально впевненіше. З рівнями в танцях я 0, але тим не менш. Все одно тішить, що в нас 2 сильні пари. Тим більше, що на чемпіонат Європи 2 квоти.
Дівчата в принципі теж потішили.
Рада, що відкопується Настя Гожва. Ще на перших стартах сезону я бачила, що на розминках вона все стрибає, а в прокаті фігня виходить. Нарешті з'явилася впевненість. Але, звісно, є ще багато над чим працювати.
Рада і за Настю Архіпову. Звісно це ще далеко не те, що вона могла раніше, але прогрес очевидний. Компонентно, як на мене, вона на сьогодні найкраща українська фігуристка. Так шо однозначно ще не час думати про завершення кар'єри.
Настя Шаботова стабільно валить триксель в короткій :( В принципі, я розумію, що саме тут їй варто його пробувати, але загалом я за те, щоб відмовлятися, бо каскад не здавався таким вже й надійним. І згодна, що треба трохи емоцій додавати, програма ж чудова.
Шкода, що не вийшов прокат в Маші Андрійчук. Такі красиві в неї високі силові стрибки і такі проблеми з приземленнями :( Дуже сподіваюся, що вона їх вирішить. Ще хочу похвалити цю програму. Одразу видно, що музика подобається самій Маші.
Потішила Тая Спесівцева. На початку сезону все якось було ну дуже вже сумно, а тут вже натяки на покращення
Ще відмітила для себе Софію Григоренко. Точніше, я її ще на чемпіонаті серед юнаків та дівчат примітила. Непоганий прогрес у дівчини. Сподіваюсь, на досягнутому не буде зупинятися.
Загалом можу сказати, що мене ще потішив вік першої трійки та і загалом. Раніше дорослі наші чемпіонати були зовсім юніорські, а зараз чимало дорослих дівчат. І взагалі рівень першої трійки дуже і дуже непоганий.
Ну і ще хтіла б відмітити, що сьогодні бригада була загалом добра. Багатьом пробачила докрути та ребра :)))
P.S. Про проблеми з музикою краще промовчу, бо це треш. І на серйозних міжнародних стартах всяке буває, але ну блін...