Народ, мені вже страшно. Це ж явно треба чекати якось смерчу чи температури -50.
Угу, только на медленных повторах ну оочень бросаются в глаза недокруты у лидеров в том числе:((
А онлайн-табло все пишет очікуйте
nichi А онлайн-табло все пишет очікуйте
Вже працює і там дівчат суттєво менше ніж було заявлено спершу :(
Да и табличка канула в небытие...Короче, рано мы тут обрадовались.
bes ну хоча б лягли в напрямку таблички😂
У третій розминці мала б бути Маша Андрійчук, але її не було. Знялася?
Хм, как Васильченко порезали. Горела техника 29 с копейками, а по итогу вышло 24,07. С высоченным докрученным 3Ф (ну да, в степаут, но тем не менее). Угуугу...Посмотрим, понаблюдаем:))
Впершу бачу цю дівчинку і приємно здивована. Високі стрибки на гарній швидкості. Сильно контрастує з попередніми розминками.
Мені Дарина Шведкова ще сподобалася дуже музично відпрацьованою постановкою. Круто - особливо доріжка кроків - усі рухи в акценти. Нарізка МіМ трохи різала вуха (не звична), але дівчина классно чує музику. І хореограф-постановник (чи постановниця) молодець. Хто не бачив - дуже рекомендую, подивіться.
Ось шо я можу сказати про нашу трансляцію:
Irysia або так
Сьогодні табличка працює😍 Все ж можуть як хочуть
Настю дуже шкода, по техніці вона взагалі на 10 місці. Катю з перемогою, не думала що після короткої вона так відіграється. Цікаво кого відправлять на ЮЧС.
nikiviki Цікаво кого відправлять на ЮЧС.
Ну, тут все зав'язано на техмінімумі. Якщо Настя Фомченкова не встигне отримати, то, думаю, поїде Настя Архіпова. Хоча я б влаштувала перекатушки на якомусь етапі місцевого кубку для Насті та Маши. Настю ж Фомченкову відправила б на Європейський фестиваль.
Стрибнути триксель, а потім завалити каскад і майже завалити фліп. Ну як же так? В результаті Новіков на бал більше отримав в техніці з дупелем і падінням на фліпі
Віолетта росте не по днях, а по годинах.
nikiviki до чого дійшов прогрес - до небачених чудес
Так, супер – рівно 10 років їм знадобилось щоб наздогнати. Все це вже в мене було у 2013-му році, коли Балков прямим текстом сказав, що нахєр твої трансляції не потрібні і вони будуть робити свої. Я тоді зробив ці таблички у Естонії, де вони з тих пір чудово працюють.
divan Все равно таблица какая-то странная, сначала светит техника выступающего на данный момент, а внизу сумма общая лидера, ГОЕ видны не все сразу, а а конце уже плюсуют остальное, зато из-за такого бага очень заметно кого в конце проката вытягивали второй оценкой
Класс, відео другого дня вже заблоковано, а хотілося передивитись хлопців.