З огляду на список учасників, то в нас нова танцювальна пара

О, то Маша все ж таки буде. В дівчат виходить дві кандидатури на ЮЧС - Настя і Маша, в Таї як я розумію немає техмінімуму. В парах все зрозуміло, як і в танцях. У хлопців боротьба швидше за все буде між Марсаком і Смотровим, хіба що Кокура збереться.
В усякому разі всім удачі і чистих прокатів.

Кононенко я так розумію аж в 2023 дебютуватиме в юніорах, вона ж "осіння"?

• Irysia відповіли на це повідомлення.

nikiviki дівчат виходить дві кандидатури на ЮЧС - Настя і Маша, в Таї як я розумію немає техмінімуму.

Теоретично ще можна буде спробувати здобути техмінімум в Мінську, наприклад.

А я правильно розумію, що на цих змаганнях ще обиратимуть учасників Європейського юнацього олімпійського фестивалю?

Вау! Табличка в трансляции, глазам своим не верю:)))))

• nikiviki відповіли на це повідомлення.
    • nikiviki подобається це.

bes до чого дійшов прогрес - до небачених чудес😂
      Та й сама картинка краща ніж завжди
      Повтори! Ти ба!

• divan відповіли на це повідомлення.
      • bes подобається це.

И замедленный повтор элементов (где тут смайлик с выпученными глазами)!

Народ, мені вже страшно. Це ж явно треба чекати якось смерчу чи температури -50.

Угу, только на медленных повторах ну оочень бросаются в глаза недокруты у лидеров в том числе:((

А онлайн-табло все пишет очікуйте

• Irysia відповіли на це повідомлення.

Да и табличка канула в небытие...Короче, рано мы тут обрадовались.

• nikiviki відповіли на це повідомлення.

У третій розминці мала б бути Маша Андрійчук, але її не було. Знялася?

bes ну хоча б лягли в напрямку таблички😂

• bes подобається це.

nichi А онлайн-табло все пишет очікуйте

Вже працює і там дівчат суттєво менше ніж було заявлено спершу :(

Хм, как Васильченко порезали. Горела техника 29 с копейками, а по итогу вышло 24,07. С высоченным докрученным 3Ф (ну да, в степаут, но тем не менее). Угуугу...Посмотрим, понаблюдаем:))

Впершу бачу цю дівчинку і приємно здивована. Високі стрибки на гарній швидкості. Сильно контрастує з попередніми розминками.

• bes подобається це.

Мені Дарина Шведкова ще сподобалася дуже музично відпрацьованою постановкою. Круто - особливо доріжка кроків - усі рухи в акценти. Нарізка МіМ трохи різала вуха (не звична), але дівчина классно чує музику. І хореограф-постановник (чи постановниця) молодець. Хто не бачив - дуже рекомендую, подивіться.

Ось шо я можу сказати про нашу трансляцію:

Сьогодні табличка працює😍
              Все ж можуть як хочуть