Irysia точно, дякую, makes sense.
Вторая разминка: Донаванушка! Как я за тебя рада! Ванька! Ну красаучег! О, дядя Лёша! Всё еще здесь? 😆
За Рому очень обидно. Просто капэць...
ДОНАВАН! АА! Как спрогрессировал! 😍 Крутяшка!
УРА!!!! Донован!!! Ванюша!!!!
Ванечка! ❤️ Спасибо за твою любовь! Поздравляю с olympic moment!
Капець, Євроспорт врубив рекламу аккурат під початок прокату Вані 👿 Дякую Суспільному за бекап.
Ваня катався так, наче виспався та відпочив добряче за дні ізоляції ❤️❤️❤️❤️❤️ Програма, яку захочеться передивлятись.
PS. Кваліфікувався.
divan Капець, Євроспорт врубив рекламу аккурат під початок прокату Вані
А який всі такий Євроспорт дивляться з рекламами? У мене в тєлєку Євроспорт-4 без реклам та коментаторів. Фігурку, конькобіжний спорт та шорт-трек крутить цілодобово.
Зараз Льоша пропустить Ваню в довільну. Але краще б обидва туди потрапили, звісно.
На трибуні Ваню підтримували Макс та Саша, Чурілова, Амірханов, Бубка і... Шуфрич о_О
Дядя Лёша сразу пропускает земляка в ПП, чтобы тот долго не переживал 👍️
anna_nosach не треба так неповажно до Олексія ставитись – він дуже крутий, і досяг неймовірного попри те, як до нього ставилась "федерація". Він не від гарного життя змушений був змінити прапор. Я маю величезну повагу до нього.
Вані, схоже, поставили ребро на лутці. І це не дивно. Ну сумнівне воно в нього. Треба робити каскад таки з фліпом в КП. І, підозрюю, фліп міг не потрапити у другу половину.
Михал как всегда: начинает на стиле, а потом делает bad bad thing...
anna_nosach bad bad thing...
І я feel like crying...
З Льошею та Міхалом піде епоха. Єх...
divan не имею ничего против. Для меня флаги имеют весьма условное значение.
З коментаря Володимира Літвінцева
Расписание – застрелиться (показывает пальцем на висок). Я спал три часа, три! Не мог уснуть. У меня есть снотворное, выпил две таблетки, но не мог уснуть. У меня и дома бывает такое, плохо со сном. Думаю, это нервы, мысли в голове – вы понимаете. Что нужно прыгнуть… Считал овечек. Сначала шёл до ста, потом обратно. Анастасия Шаботова мне посоветовала. Я постил в «Инстаграме» в час ночи, а в четыре мне вставать. Настя пишет – тебе спать пора, давай, иди, парень. Я отвечаю – я пытаюсь уже второй раз лечь. В девять вечера пытался лечь, не смог. Она сказала считать до ста и обратно. Сделал так два раза, понял, что не работает и нужно идти до талого, до бесконечности. Дальше дошёл до 250 и уснул. Мне очень тяжело было. Даже не страшно, а физически тяжело. Три часа спал, это очень мало, обычно сплю восемь. Может, это наоборот к лучшему, не знаю. Надеюсь, перед произвольной будет легче. И сон, и часовые пояса ещё разные. Мне сейчас было очень непросто. Перед прокатом мне дали горсть льда, и я лицо прям в неё макнул. Чувствовал, что мне прямо плохо. Даже за спину себе лёд положил
https://www.championat.com/olympicwinter/news-4602141-litvincev-raspisanie-zastrelitsya-spal-tri-chasa-schital-ovechek.html?utm_source=copypaste
А Настя чого о першій ночі не спала? 🙂))
Марк не успел восстановиться, совсем без огонька катил. Ну что ж, никто его не осудит, отдал все силы команде.
Шо то сі сталось з Юдзуру? (може хтось там форуми міжнародні і твітери моніторить?)
divan Шо то сі сталось з Юдзуру?
Скорее всего опять попал в свой след, оставленный на 6-минутной разминке. В прошлом году была такая же ситуация у него, кажется на командном чемпионате мира. Ну что ж, мы знаем, как он умеет феерично откапываться после подваленой короткой. На это вся надежда 🙏
divan писали, що на заході на сальхов потрапив в яму
Геніальна програма в Юдзуру, але навіщо ж він так з сальховим 🙁((( І дарма він відмовився від тренера. Думаю і з акселем пішло б може інакше.
Irysia І дарма він відмовився від тренера
Відмовився? Що я пропустив?
divan Відмовився? Що я пропустив?
Ну, спершу ж були закриті кордони і він тренувався сам. А потім вирішив нічого не змінювати і зосередитися на квакселі. Орсер вирішив поважати його рішення. Власне тому він і був сам.