Irysia Навпаки, це не норма, коли діти в 15 все виграють, а потім фініш. З цим і планують боротися.
Мені здається, так краще, ніж до 30-ти бються-б
ються об лід, а нічого все одно не виграють, як це здебільшого й буває)))
Усі так охать: бідна Загітова! Жахливий тренер, висмоктує все з дівчат. Яка вона в біса бідна! Усі зірки минулого, яким вдалося сяйнути, як правило, хапали найвищі медалі й чимдуж тікали в професіонали - пожинати плоди успіху. Загітова ж кілька сезонів протрималася й була на голову вища. Це ж її проблема, що вона не хоче бути 4-ю. ЇЇ можна суто по-людськи зрозуміти. А для спорту 4-та - це чудовий результат. Чого ж вона бідна? То ж вона вирішила, що гонорари комерційних заходів важливіші щоденного вкалування до 7-го поту заради того, щоб бути хоча б 4-ю. Чого її жаліти? Вона мала шалений успіх, тепер має імя, на якому ще довго можна заробляти.
Он Альона Леонова. Чого її приклад не наводять? Вона ж не б
ється об четверні, а тим не менше після свого нетривалого успіху більше не змогла й близько підійти до свого колишнього рівня. І ніхто не плаче, що скористалися й кинули. Бо це обєктивний стан речей: на піку можливостей не можна знаходитися роками.
Irysia якщо комусь цікаво бачити калейдоскоп із переможниць, то мені - ні.
а що ви маєте проти цього калейдоскопу? Чудові дівчата, цікаві програми, - навіть з падіннями блискучі прокати.
Вибачте за відвертість, у мене склалося враження, що це політична складова вашого світогляду перешкоджає об`єктивному поціновуванню переваг катання росіянок. Якщо б вони виступали, приміром, за Японію, ви б такими прокатами захоплювалися.
Irysia Цей чемпіонат показав, що, здавалося б, непереможні росіянки, можуть активно помилятися. Просто тому що почали рости. Якось так..
Мені чомусь здається, що процес росту тут ні до чого. Щось зламалося чи принаймні тріснуло в системі підготовки штабу Тутберідзе. Десь вони недопрацювали в аспекті психологічної складової. Я з подивуванням відзначила нещодавно, що Тутберідзе нетипово повела себе, коли оприлюднила своє ставлення до вислову Плющенко - і підсилила цей гвалт навколо своїх спортсменів. Вона раніше була набагато стриманішою. Можливо, змінилася атмосфера всередині групи - дівчата почали більше нервуватися. Мені принаймні так здалося.
Irysia Якби будь-яка з вчорашніх російських дівчат каталась за умовну Бельгію, бали б вони отримали інші. І не в більшу сторону.
Ви так кажете, нібито вони б, виступаючи за іншу країну, пленталися у хвості))) Хто б їх перегнав, назвіть, будь ласка, поіменно??? Згодна, буває видно, що когось трохи задавали. Але, погодьтеся, ну замість 10го місце - 3-4 і навпаки. Для фігуриста й країни це суттєво, звісно, але для рівня фігуриста - все одно зрозуміло, що це рівень топ. Так що недоречно, здається мені, посилатися на впливовість федерації як стрижневий елемент успіху.