Akull1 так после "знаменитого" письма Лакерника прошло всего несколько месяцев и он был по поводу Загитовой
Спершу Щербаковій понаставили знаків оклику на лутцах, а на наступному етапі під роздачсу потраила Загітова. Тоді вже і трапився лист. Хоча формально він там взагалі про Туктамишеву говорить. І вже одразу на наступному етапі в Росії у всіх росіянок проблем з ребрами не було. В першу чергу у Мєдвєдєвої. Як і раптом зникли ребра на всіх наступних стартах. І хто такий Лакерник у світі фк не мені вам розсказувати.
Akull1 Какие миллионы вкладывали в Медведеву и Загитову?) Они статусные фигуристки и заработали кучу денег как себе
Вони з народження були статусними? Спортивні школи та ковзанки на яких вони починали та продовжували не пприватні ж. Оплату льоду, тренерів, хореографії, костюмів, білетів на змагання не з власної ж кишені роблять. І до того як стали статусними і після. А це все те, що пересічні європейські фігуристи, а не тільки українські, оплачують самі, плюс спонсори, якщо пощастить.
Akull1 а уходить в страны где фигурное катание на нулевом уровне и где федерация не способна найти денег на лечение своей Сборнице - это глупо.
З тих, хто перейшов під інший прапор, тільки Куракова переїхала. Всі інші де жили та тренувалися там і залишилися. До чого тут розвиток фк в тій країні, куди перейшли? Вони там не живуть і не тренуються. Їм потрібна країна без конкуренції, саме за цим і йдуть. А ви це в недоліки записуєте.
Akull1 Я в курсе, что из Украины бегут фигуристы более менее приличного уровня, но сравнивать их с российскими топ фигуристами - это бред, их отпускают так как они из себя ничего не представляют, а других фигуристов в Украине просто нет
Привіт Тані Волосожар. Чи привіт Вадіму Колесніку.
Akull1 ФК - вид спорта очень специфический, если бы только из вложения денег и покупки неплохих специалистов зависел результат, то как уже было сказано Китай доминировал как минимум лет 20
Ага. Саме тому, коли Боян почав виносити всіх своїми квадами його почали топити компами. Знаю, проходили.
Akull1 какие интересно в России были миллионы в 90-ых, но доминировали российские фигуристы почти во всех дисциплинах и ведь не скажешь что не заслуженно.
В 90-х залишилася база з часів СРСР. Коли ця база скінчилася, закінчилося й домінування. Власне і за часів СРСР у спорт вливали не копійки ж. Більше того, й досі суддійських корпус пострадянських країн залишився з тих часів, саме тому вони активно топлять за Росію. Це дуже добре видно, якщо уважно подивитися які судді кому які бали виставляють. Коли ця коаліція розвалиться, стане веселіше.
Akull1 У нас транслировать фигурное катание по первому национальному каналу начали только с прошлого сезона, но это никак не влияет на популярность этого вида спорта
А всякі танці на льоду де транслювали? ще не так давно на КАПі можна було почути тих, хто йшов на Навку :)
Akull1 дело то не в том какой канал показывает фигурное катание, а в том как к ним относится народ
Від того, який канал показує і буде залежити те, як буде ставитися народ. Я дуже довго працює в сфері, яка з нуля бездарність може зробити артистом, що збирає стадіони. Не починається все з народу. В жодній сфері.
nikiviki А чому або/або? Достатньо щоб було по два-три фігуристи/пари ну от хоча б на теперішньому рівні Шмуратко або НН. Призові місця на бешках і 5-15 місця на ГС. Більше без потужної федерації не вийде.
Це не питання або/або. Це вже як вийде. Це як сказати, що всі жінки мають народжувати більше 1 дитини, бо кількість населення стрімко зменшується. Нє, воно звісно зменгшується і це, напевно, для нас погано. Але жінки мають народжувати стільки скільки захочуть чи не народжувати взагалі. І це нормально. Звісно було б краще, якби в нас була більша скамійка, але коли вона довжиною до Білорусі це теж не норма.
nikiviki Я не можу зрозуміти: і що в цьому незвичайного і/чи поганого? Є можливість, є фінанси і вони це роблять.
А я не кажу, що це добре чи погано. Я лише поясню, чому в них стільки сильних фігуристів і чому стільки ж не буде в інших країнах. Немає універсальної формули. Всі країни різні. За територією, кількістю населення, економічним станом, менталітетом тощо. Росія йде таким шляхом - її право, але в нас має бути інший шлях. Ми російський не потягнемо в будь-якому аспекті. Саме тому і не варто постійно порівнювати досягнення російських фігуристів і наших. Це те саме, що порівнювати зелене з м'яким і аж ніяк нам на користь не підуть. Якщо ми почнемо повторювати, що от в них 10-річні квади стрибають, а наші подвійні не докручують, то що це змінить? Треба і нашим повбиватися? І це з огляду не на таку велику скамійку?
Дякувати Богу в парах перестали вбиватися об ультра сі і ми нарешті маємо змогу бачити пристойні пари на ЧЄ і в світі. Пішов розвиток саме з обмеженням складності, а не навпаки. І у жінок до цього дійдуть.