Enshanted да, у меня тут позиция такая, чтобы на сайте указывались "реальные" тренеры. А вот про постановщиков – как раз сегодня говорили. Сейчас в разделе "Программы" в каждом профиле можно указывать музыку, фото с этого сезона и костюмера (правда, пока ещё костюмеров/ателье профили не добавил – нужно пару мелочей дописать) – вот как-то так: https://skateukraine.org/competitors/taisiya_spesivtseva/programs/.

Но вот, тут даже важнее бы указывать постановщика программы. Например, я бы хотел иметь возможность зайти на профиль Марии Тумановской или Дмитрия Дмитренко и посмотреть кому они ставили программы. Или, если понравилась программа – сразу увидеть кто постановщик. Сделаю на днях такую функцию – профили тренеров/постановщиков уже есть как-никак.

divan Дякую, низький уклін тобі за роботу, проведену і з суддями (кхм...), і з самими відеодоріжками. Як нам усім цього не вистачало: турботи про спортсменів, їх тренерів, шанувальників та батьків. От я собі іноді думаю, як добре, Іване, що тобі сподобалося колись саме фігурне катання, а не якийсь інший вид спорту:)

Enshanted Короткая Андрея Кокуры понравилась. Вообще люблю такие странные постановки

Вот в этом отношении у Андрея и его тренера - Дмитрия Дмитренко абсолютное взаимопонимание, по-моему. Каждая программа - очень яркая, запоминающаяся и Андрею очень идет.

divan ну а если родители не хотят чтоб про "реальных" тренеров их спортсмена писали? Не всегда основной тренер "за" подкатки 🤷

Так меняйте тренера. Это не этично (по моему) не указывать основного тренера. Это обесценивает его работу.

bes дякую, але в мене з цього приводу (я про відео) трохи інші відчуття – це такий флешбек на 10 років тому, коли я сам стояв за камерою на кожному старті, стрімив, записував і викладав ці відео, (а інколи одночасно ще й фотографував, ще до появи Діми Путінцева) і це було в кайф – але було відчуття, що всі ці зусилля підтримають та помножать, замість того щоб знищувати і хейтити.

І зараз мене трохи бісить такий відкат на 10 років, а ще бісить те, наскільки в тій атмосфері (на Шалет на змаганнях) все законсервовано в часі і всі роблять вигляд, наче це ок – і Турчи.. тобто Лапушка, яка радісно промовляє промови про те, як спортсмени мусять натхненно тренуватись, і Віктор Петренко, якого як поні вивели на нагородження, щоб зайвий раз браванути статусом "олімпійського чемпіона", і непрацюючий мікрофон, і розминки без музики, і спортсмени перед дзеркалом у напівзламанному публічному туалеті замість гримерки, і все інше – просто зацементовано в часі, як якийсь віртуальний музей фантазій про те, що совок знову запрацює.

Хочется просто вивезти кожного на пару місяців в вільні від совку країни, і показати, що таке, коли тренери працюють на свою репутацію, і вільні створювати свої клуби і отримувати таку саму допомогу від держави, як і всі інші. Показати, що таке, коли спорт це не лише про медалі, і коли тебе цінують, як спеціаліста, навіть якщо ти не їздив на Олімпіаду через трупи своїх конкурентів. Показати, який вигляд мають федерації, які складаються з спільноти фігурного катання, а не з совкових функціонерів.

Ну нічого, будемо крок за кроком нову федерацію будувати, скільки б це часу не зайняло.

А в каком клубе вы лично состояли?

• divan відповіли на це повідомлення.

Koxiya в FC Barcelona, и мой второй родной каток (после "Крижинки" на Жмаченко) – на Camp Nou, а что? Я последние годы изучаю системы организации спорта в разных странах – и для этого не нужно быть в каком-то клубе. Можно жить в стране всю жизнь, и не понимать как она устроена (и говорить "я тут живу, мне виднее") – точно также можно быть всю жизнь в ДЮСШ или в клубах, и тоже не понимать как устроена система, и в чём корень проблем..

Зачем? Хочется услышать мнение тех, кто прошел путь (не год, полтора покататься с любителями а вышел сам или ребенок на хоть какой то уровень) и там и там. Для сравнения так сказать.

• Irysia відповіли на це повідомлення.

divan Потрібна буде допомога додати їх до профілів, в кого буде трохи часу.

done! аж не віриться, що у всіх є відео. свято просто якесь)) Ваню, ти герой!

• skating і bes подобається це.

kateryna_makarevska супер, дякую!
            Це не свято – так і має бути на кожному турнірі. Там годинку-дві роботи з відео було (а якби одразу ще й іменувати під час зйомки – ще швидше). Я не вірю, що лише я мушу переїжджати з Іспанії, щоб в Україні можна було б подивитись відео з чемпіонату України, який проводить держава. Це нонсенс.

Трохи дивлюся статистику по турніру.

Відсоток чистих стрибків - 67.37% (192 з 285)
              Відсоток чистих потрійних - 45.79% (49 з 107)

Продемонстрували всі 5 потрійних:

• Катерина Кононенко
              • Єлизавета Бабенко
              • Кирило Марсак
              • Гліб Смотров
              • Федір Куліш
              • Андрій Кокура

Фігуристи з 4-ма потрійними:

• Марія Андрійчук

3 фігуристи з трьома потрійними:

• Вадим Новіков
              • Софія Екзархова
              • Кирило Лішенко

З двома виконаними потрійними:

• Анастасія Архипова
              • Валерій Карасьов
              • Максим Петриченко
              • Альбіна Шатохіна
              • Ніколь Колованова
              • Анастасія Фомченкова

З одним потрійним - 11 фігуристів:

• Іларія Афанасьєва
              • Таїсія Спесівцева
              • Дмитро Деркачов
              • Тетяна Фірсова
              • Софія Григоренко
              • Володимир Андрейцов
              • Емілія Кряхова
              • Софія Шашунькіна
              • Микита Грінченко
              • Анастасія Пєтухова
              • Таїсія Місько

(можуть бути помилки ще, пишіть, якщо помітете)

divan Вы не учли тройные, как правило тулуп и сальхов, которые спортсмены исполняют в каскаде.

• divan подобається це.

divan у Кононенко 5

• divan подобається це.

ZIMA точно, спасибо, ошибка в коде была. Обновил предыдущий пост.

А допоможіть ще заповнити дати народження та тренерів для наступних фігуристів:

Кирило Черопіта
                  Валерій Карасьов
                  Вадим Новіков
                  Федір Куліш
                  Максим Петриченко
                  Дмитро Деркачов
                  Матвій Єфименко
                  Анастасія Васильченко
                  Таїсія Місько
                  Уляна Прядун
                  Анастасія Пєтухова
                  Єлизавета Бабенко
                  Єлизавета Кропивна
                  Любов Михайличенко
                  Анастасія Фомченкова
                  Ліка Бондар
                  Софія Погрібна
                  Марія Ларіонова
                  Ксенія Подкосова
                  Софія Григоренко
                  Валерія Овчаренко
                  Альбіна Шатохіна
                  Христина Оснадчук
                  Марія Пінчук
                  Марія Мілінчук
                  Ольга Бірєва
                  Мирослава Ткаченко
                  Софія Шашунькіна

Якщо знаєте точні дані, то це зробити дуже просто. Заходите в профіль і там побачите кнопочку "Додати дату народження та інші дані":

натискаєте її, заповнюєте інформацію і надсилаєте:

Реєстрація для цього непотрібна.

Дуже цікаво буде побудувати вікову статистику, коли будуть дані по віку у всіх спортсменів, в тому числі й за попередні сезони.

divan А помогите пожалуйста разобраться как считать количество прыжков? По выполненным, с минимальной ошибкой или по заявленным .И 2А считать как тройной?

2А не считается тройным.

• skating подобається це.

skating я считаю все выполненные (то, что указано в протоколах, точнее). У меня отдельно есть данные по чистоте прыжков (если недокручен, с неправильного ребра и т.д.), то отмечаю как не чисто исполненный, но считается, конечно же. 2А к тройным не относится, да.

Вот, кстати, по всем юниорским чемпионатам Украины показатель чистоты прыжков (всех) в процентах – чем меньше, тем хуже. Хотя это, по идее должно быть связано, с общим трендом усложнения программ и тем, что больше людей пытаются прыгать тройные и каскады три-три.

• skating відповіли на це повідомлення.
                    • skating подобається це.